icon

Ako bojovať proti krepovým slamovým vlasom?

16. júl 2024

Mam blond farbene vlasy ale nie sú hladké ale skôr krepové.. slamove.. nie moc ale serie ma to..co používate?

ssimusska
16. júl 2024

Mám tiež blond, odfarbované každé 3 mesiace. Používam celú radu od Redken acid bonding concentrate. Vlasy mám lesklé, výživné. Všetci sa ma vždy pýtajú ako to robím že nemám slamu na hlave.

autor
16. júl 2024

@ssimusska co konkrétne

nika_val
16. júl 2024

Čo si použivala doteraz? Ak drogerku tak dať si spraviť čistenie vlasov od nanosov silikonov z lacnej nekvalitnej kozmetiky.
A nasledne prejst na profesiolnu kozmetiku.
Blond potrebuje proteinove produkty.
To čo sa spomína vyššie je velmi dobrá rada a značka.
Alebo potom napr. Olaplex

ssimusska
16. júl 2024

@anonym Napíšeš si názov rady a všetky biele produkty môžeš využívať. Na začiatok si kúp malý sampon, kondicioner a masku a skús či ti budú vyhovovať.

autor
16. júl 2024

@ssimusska jej ďakujem

columbovazena
16. júl 2024

Podobný problém s vlasmi som mala aj ja, minulý týždeň som bola na keratín, a vlasy mám ( zatiaľ) ako vymenené

nika_val
17. júl 2024

Keratín nie je výživná kúra. Keratín ti okolo vlasu spraví iba nepriepustný obal ktory navonok síce vyzerá pekne a lesklo ale pod tým obalom vlas živorí, pretože nemá ako prijimať výživu z kozmetiky takže pod tym keratinovým obalom chradne a slabne.
Keď sa keratín úplne vymyje potom je vidieť že vlasy sú ešte v horšom stave ako boli predtým.