Ako bojovať proti suchým končekom na vlasoch?
Co vám pomohlo na suché končeky? Nefarbene prirodzene vlasy?
Olejčekujem stále to nezaberá absolútne, kondicionér musí byť.
Rozmýšľam, ze sa zastavím objednať ku kadernícke na nejakú ozdravnu kuru a podstrihnut.
Peipadne Co hovorite na keratin? Niekomu urobí dobre na vlasy a niekomu veru strach
mne kadernicka (ktora riesi specialne vlnite a kucerave vlasy, neviem, ake mas ty) povedala, ze olejceky vobec nie. sampon, kondicioner, necesat pomedzi umyvania a pravidelne podstrihavat. obcas nejaka maska.
@deedol ja mam rovné prirodzene, že nemusím ani žehličku používať
Nefenujem
Nefarbim
Ale tie konce , tie sú hrozne suché
Mala som cop
Tebe treba podstrihnut hlavne. Potom uz len pouzivat olejcek na konceky po umyti.
@strawberry0797 ako som už písala, nefenujem, nezehlim, nefarbim, vlasy si umývam počas dňa, nechodím späť s mokrymi
@really8 olaplex je co prosím?
Ešte dodám ze používam cesnakový šampón aj kondicionér
A sem tam obyč zihlavovy
Riadne podstrihnut, aj 15 cm dole. Na co ti su take vlasy, ked to potom nevyzera zdravo? Keby bolo na mne, min 30 cm dam prec.
Mne kadernicka aspon raz za 2 mesiace podstrihne aspon 1-2cm.
Kondicioner si nenanasaj na uplne mokre vlasy . Po umyti samponom si ich trosku presus uterakom a az potom daj kondicioner a nechaj chvilocku posobit. Ak si to davas na mokre vlasy, kondicioner sa ti rozriedi a aj tak stecie dole.
Hlavne sa daj ostrihat. Vlasy budu posobit zdravsie.
@jaza81 ďakujem za rady 🙏 áno kaderníčku mam určite v plane
@jaza81 mam teda 2 verzie , jednu ze jej zavolám s tým ze by som chcela nejakú ozdravujucu kúru a dáme dole tak 2 cm
Alebo druhu verziu, že smykneme 20 cm a je mi jedno 😄
Mas pekne vlasy aj dlhe, je to uplne normalne ze konce su znicene pri takej dlzke a este k tomu je zima, vlasy sa viac vysusuju... Kludne nech ti tie znicene konce podstrihne aj nejakych 10 cm. To vlasy uplne ozivi 🤩 A neboj, rychlo dorastu 😉
Potom pouzivaj vyzivujuci sampon, kondicioner a olejcek na konce ale aj dlzky. Olejcek mozes aj lazdy druhy den podla mna. Napr. arganovy.
Kludne to strihnite poriadne. Podla mna (asi mam averziu na zbytocne dlhe vlasy, ked vidim niektore zeny, ze si nechavaju dlhe vlasy a potom su to take vypelichane cucky (to nie je urcite tvoj pripad), tak neviem, na co je taka dlzka dobra. Mne pridu ako nejaka matoha. Za mna su krasne vlasy tak do pol chrbta. Potom je to viac skarede ako pekne.
Ale to je moj nazor. Kazdemu sa paci ine.
Ja som mala tiez dlhe vlasy, aj ked nie az tak ako mas ty, ale odstrihla mi kadernicka dost cm, mam ich teraz tak nad prsia 😀, to uz som davno nemala, ale naozaj vyzeraju zdravsie. A odporucam olejcek na konceky, aj po ostrihani. Inak mas peknu farbu aj celkovo su pekne 🙂.

Odstrihnut, pouzivat spravny sampon a kondicioner a olaplex