Ako bojovať proti vráskam po strese a smútku?
Dievcata za posledný rok som na tvári zostarla minimálne o 10 rokov. Prv smrť priateľa, pred mesiacom starká. Vrásky mám úplne po celej tvári 😭 čo mi viete poradiť?
Príjmi prosím úprimnú sústrasť.
Ak nie si ochotná podstúpiť nejaký invazívny zákrok, tak nepomôže nič.
Ale ako už bolo spomenuté vyššie, časom, keď sa začneš cítiť lepšie, tak tvár bude vypadať inak. Teraz sa vnímaš možno príliš kriticky... 🙏
Príjmi prosím úprimnú sústrasť.
Ak nie si ochotná podstúpiť nejaký invazívny zákrok, tak nepomôže nič.
Ale ako už bolo spomenuté vyššie, časom, keď sa začneš cítiť lepšie, tak tvár bude vypadať inak. Teraz sa vnímaš možno príliš kriticky... 🙏
@anonym_2541b9
@tiezjedna Ah Dakujem 😢
Ahoj, v prvom rade úprimnú sústrasť. Ťažké životné obdobie a stres sa žiaľ vedia veľmi podpísať na našej tvári. Tiež som z roka na rok ,, zostarla" na nepoznanie ale vedela som to viac menej zvrátiť tak že mi ľudia typuju ešte podstatne menej ako mám,ale žiaľ nie bez drobných zásahov lekára.
Pokiaľ ťa trápia vrásky na čele, medzi obočím a okolo očí skús botox. Je to aj dobra prevencia proti vzniku nových. Ono keď sa človek trápi podvedome veľa kŕči čelo, mračí sa a tým vznikajú ryhy.
Pokiaľ ťa trápia ovisnuté kontúry napríklad nosovo ústne vrásky da sa to pekne vyplniť kyselinou hyalurónovou. Ono to síce je nejaká investicia ale ten pocit vráteného sebavedomia za to stojí.
Ale samozrejme estetické zákroky nie sú všetko, to je len vyriesenie akútnych problémov, oveľa dôležitejšia je prevencia. To znamená kvalitná skin-care-poctivo dodržiavana. Sera s kyselinou hyalurónovou, peptidy, c vitamín a retinoidy dokazu zázraky. A hydratácia zvnútra a zvonka. A úplne najdôležitejšie je pravidelne používať SPF 50 aj v zime. UV je potvora. Dopĺňať kolagén buď v kapsuliach alebo práškový rozpustný.
A keď už sa budeš o niečo cítiť lepšie ver mi že aj na psychike sa to odzrkadlí. Držím palce ❤️

@anonym_autor Trápenie poznačí úprimnú sústrasť. Ja som zostarla z nočných tak .Keď pominie trápenie a prijmeš t,o začneš sa viac usmievať tak síce vrásky nezmiznú,ale budeš sa cítiť lepšie. Zázračný krém nie je a žiaľ bez zásahov nik neomladol.Drrz sa.