icon

Ako často chodíte na gélové nechty?

heymissg
23. okt 2023

Otázka v názve🙂 najmä tie žienky, ktorým rýchlo rastú nechty.. mne rastú rýchlo vlasy a nechty a po týždni a pol to už mám dosť vyrastené...

sissy27
23. okt 2023

@heymissg kazde 3 tyzdne, vynimocne 4

anonymous87
23. okt 2023

Ja mam sice len gel lak, ale chodim kazde 3 tyzdne..teraz mala nechtarka dovolenku, tak dnes idem po 6tyzdnoch. A to uz je katastrofa veru

asdfka
23. okt 2023

Teraz som bola po 6, dobre drzali, inak tak 4-5tyzdnov vydrzia v pohode

kvietok2012
23. okt 2023

Každé 4 týždne

lusyyy36
23. okt 2023

Haha tak ja mam takéto po 2,5 tyzdni. Po 4 by som mala iz asi 1 cm vyrastene

wiwi28
23. okt 2023

Ja ked som este chodila na gellak tak som bola u nechtarky kazde 2 tyzdne. Segra ma to iste, max 20 dni a musi ist na nové. Nam obom rychlo rastu nechty. Preto som sa aj rozhodla, ze si budem nehty robit doma. Vstupna investícia okolo 70€ ale to sa rychlo vráti. Som zatiaľ spokojná, 1x týždenne si k tomu sadnem na hodinku (najdlhšie trvá odstrániť stary gellak) a mam vzdy krásne nehty.

heymissg
autor
23. okt 2023

Ja mám takéto po týždni a pol a už ma to irituje🙄

nikha2809
23. okt 2023

@heymissg také ako máš na foto mávam po troch - štyroch týždňoch.. ale to len odkedy som zmenila nechtarku, kde si síce príplatim ale tá robota naozaj stojí za to.Co som chodila predtým tiež som to takto mala po dvoch tyzdnoch

nikha2809
23. okt 2023

@heymissg túto som našla fotku 5 tyzdnovych

lucia851
23. okt 2023

@heymissg tak každé 3 až 4 tyzdne

bellsstankova
23. okt 2023

Podla mna vela zavisi aj od toho, ako dokladne a spravne zatlaci kozicku nechtarka 🙂 ak sa vobec nestara o kozicku, uz po tyzdni vidno okamzite odrast

heymissg
autor
23. okt 2023

No skúsim poskúšat nechtárky, ďakujem

macekovam
23. okt 2023

@heymissg no.. Ta práca teda nič moc.. Zmenila by som nechtarku... Ten prostredník by sa dal krajšie vymodelovať...

patrisaa
23. okt 2023

Gélové nechty zvyknú ženy nosiť 4 týždne, gellak 3 týždne. Ako už písali baby vyššie, je dôležité ako nechtárka upraví nechtové okolie (kožičku) a či nanáša farbu až ku koži. Ak už od nechtárky odchádzaš s nechtami “odrastenými” ako po týždni, tak je niekde problém. Skúsila by som aj inde, vyberaj si podľa fotiek na sociálnych sieťach.🫶🏻

alison11
23. okt 2023

@heymissg Ja mám gellak a chodím každé 3týždne.

lilyianka
23. okt 2023

@heymissg ja som začala chodiť na gellak q musím ísť max po 3 týždňoch.
Inak na tvojom mieste zmením manikerku, ta manikura je za mňa hrôza. Tiež som 1x mala hrozne urobený shellac a už som k nej nešla.

eskop
24. okt 2023

@heymissg väčšinou raz do mesiaca ale ak sa mi zlomí tak skorej

jane18
24. okt 2023

Moja mamina je spokojná - cca 1xza 3tyzdne a ja si robím sama keď mám ja čas. 🙂 na fotkách sú tie moje.