Ako často chodíte na gélové nechty?
Otázka v názve🙂 najmä tie žienky, ktorým rýchlo rastú nechty.. mne rastú rýchlo vlasy a nechty a po týždni a pol to už mám dosť vyrastené...
Teraz som bola po 6, dobre drzali, inak tak 4-5tyzdnov vydrzia v pohode
Každé 4 týždne
Ja ked som este chodila na gellak tak som bola u nechtarky kazde 2 tyzdne. Segra ma to iste, max 20 dni a musi ist na nové. Nam obom rychlo rastu nechty. Preto som sa aj rozhodla, ze si budem nehty robit doma. Vstupna investícia okolo 70€ ale to sa rychlo vráti. Som zatiaľ spokojná, 1x týždenne si k tomu sadnem na hodinku (najdlhšie trvá odstrániť stary gellak) a mam vzdy krásne nehty.
Podla mna vela zavisi aj od toho, ako dokladne a spravne zatlaci kozicku nechtarka 🙂 ak sa vobec nestara o kozicku, uz po tyzdni vidno okamzite odrast
No skúsim poskúšat nechtárky, ďakujem
Gélové nechty zvyknú ženy nosiť 4 týždne, gellak 3 týždne. Ako už písali baby vyššie, je dôležité ako nechtárka upraví nechtové okolie (kožičku) a či nanáša farbu až ku koži. Ak už od nechtárky odchádzaš s nechtami “odrastenými” ako po týždni, tak je niekde problém. Skúsila by som aj inde, vyberaj si podľa fotiek na sociálnych sieťach.🫶🏻

@heymissg kazde 3 tyzdne, vynimocne 4