Ako často chodíte na pedikúru?
Ako často chodíte na pedikúru?
Raz mesačne
1x mes
@anonym_autor nikdy. O nohy sa staram doma; lak nepouzivam
Vobec, viem sa o nohy postarat tak, aby som ju nepotrebovala.
Podľa potreby, ale v priemere raz mesačne. Celoročne gél lak, ak treba idem po 3 týždňoch, niekedy pokojne aj po 5...
Chcela by som sa opýtať či vám to nevadí ... Tiež by som mala ísť ale neviem si predstaviť aby mi niekto chytal nohy, lebo som strašne šteklivá a citlivá (tak trochu som už niekoho kopla 🙈). Keď si chytím nohu ja, je to v pohode ale chcelo by to odborníka aspoň prvýkrát. Vďaka za rady
@anonym_autor raz mesačne chodím. Tiež mám všetky potrebné nástroje na to doma, ale rada proste chodím do salónu. Robia totiž potom perfektnú masáž nôh 😁
@anonym_autor 1x/3 týždne
Som tiež veľmi štekliva ,ale pediker si už na mňa zvykol 😄😄
2x rocne vacsinou kvoli kuriemu oku. Mne sa nechce tam chodit a mam v dobrom stave nohy,staci mi domaca starostlivost.
Chcela by som sa opýtať či vám to nevadí ... Tiež by som mala ísť ale neviem si predstaviť aby mi niekto chytal nohy, lebo som strašne šteklivá a citlivá (tak trochu som už niekoho kopla 🙈). Keď si chytím nohu ja, je to v pohode ale chcelo by to odborníka aspoň prvýkrát. Vďaka za rady
@anonym_d4f75f ja milujem pedikúru, navyše som lenivá všetko okolo toho robiť max si ich večer nakremujem.Tiez som stekliva ale normálne som jej to povedala a trochu silnejšie mi stačila nohu nech to nestekli
na pedi nechodím a starám sa o nohy sama…
ja tiez nechodim, robim si ju doma.
@anonym_autor vôbec, toto v pohode zvládnem sama.
@anonym_autor 1x mesačne
@anonym_autor raz mesačne, ale potrebovala by som medzitermín, každých 14 dní oskrabat kožu 😄
@anonym_autor nechodím

@anonym_autor 1x mesačne