icon

Ako často chodíte na pedikúru?

13. aug 2025

Ako často chodíte na pedikúru?

akinomel
13. aug 2025

@anonym_autor 1x mesačne

nikha2809
13. aug 2025

Raz mesačne

lena235
13. aug 2025

1x mes

vler
13. aug 2025

@anonym_autor nikdy. O nohy sa staram doma; lak nepouzivam

mandzula
13. aug 2025

Vobec, viem sa o nohy postarat tak, aby som ju nepotrebovala.

abcabcada
13. aug 2025

Podľa potreby, ale v priemere raz mesačne. Celoročne gél lak, ak treba idem po 3 týždňoch, niekedy pokojne aj po 5...

anonym_d4f75f
13. aug 2025

Chcela by som sa opýtať či vám to nevadí ... Tiež by som mala ísť ale neviem si predstaviť aby mi niekto chytal nohy, lebo som strašne šteklivá a citlivá (tak trochu som už niekoho kopla 🙈). Keď si chytím nohu ja, je to v pohode ale chcelo by to odborníka aspoň prvýkrát. Vďaka za rady

lenuska9999
13. aug 2025

@anonym_autor raz mesačne chodím. Tiež mám všetky potrebné nástroje na to doma, ale rada proste chodím do salónu. Robia totiž potom perfektnú masáž nôh 😁

pe_mi
13. aug 2025

@anonym_autor 1x/3 týždne
Som tiež veľmi štekliva ,ale pediker si už na mňa zvykol 😄😄

marca12
13. aug 2025

2x rocne vacsinou kvoli kuriemu oku. Mne sa nechce tam chodit a mam v dobrom stave nohy,staci mi domaca starostlivost.

nikha2809
13. aug 2025
@anonym_d4f75f

Chcela by som sa opýtať či vám to nevadí ... Tiež by som mala ísť ale neviem si predstaviť aby mi niekto chytal nohy, lebo som strašne šteklivá a citlivá (tak trochu som už niekoho kopla 🙈). Keď si chytím nohu ja, je to v pohode ale chcelo by to odborníka aspoň prvýkrát. Vďaka za rady

@anonym_d4f75f ja milujem pedikúru, navyše som lenivá všetko okolo toho robiť max si ich večer nakremujem.Tiez som stekliva ale normálne som jej to povedala a trochu silnejšie mi stačila nohu nech to nestekli

biba_18
13. aug 2025

na pedi nechodím a starám sa o nohy sama…

bg92
14. aug 2025

ja tiez nechodim, robim si ju doma.

mamutka
14. aug 2025

@anonym_autor vôbec, toto v pohode zvládnem sama.

akinomel
14. aug 2025
@mandzula

Vobec, viem sa o nohy postarat tak, aby som ju nepotrebovala.

@mandzula to som si aj ja myslela...

mandzula
14. aug 2025
@akinomel

@mandzula to som si aj ja myslela...

@akinomel nemam s chodidlami ziadne problemy, nehrubne mi koza, nezarastaju nechty, takze pre mna su to vyhodene peniaze a strata casu. Samozrejme, kto potrebuje odborne osetrenie, nech chodi.

akinomel
14. aug 2025
@mandzula

@akinomel nemam s chodidlami ziadne problemy, nehrubne mi koza, nezarastaju nechty, takze pre mna su to vyhodene peniaze a strata casu. Samozrejme, kto potrebuje odborne osetrenie, nech chodi.

@mandzula to je super, keď nieje problém. Samozrejme, v takom prípade je to jasné 🙂

drobcek100
16. aug 2025

@anonym_autor 1x mesačne

prosimopomoc
21. aug 2025

@anonym_autor raz mesačne, ale potrebovala by som medzitermín, každých 14 dní oskrabat kožu 😄

radacak
21. aug 2025

@anonym_autor nechodím