Ako často chodíte na pedikúru?
Je veľa interval raz za 2 týždne?
@anonym_autor Raz za 6 tyzdnov, bohate mi to staci.
@anonym_autor raz za 2 týždne mi príde prilis často...nie je to urcite potrebné, jedine ak kvôli masazi 😁
Tak ja som chodila raz za rok pred letom a teraz ani to. Ale nohy mám ako miminko, natieram si ich každý deň kadejakými masťami.
neuveríš, ale nikdy som nebola ani na pedikúre ani na manikúre, neznášam keď sa ma dotýkajú cudzí ľudia a nedala by som nohy niekde kde si to máčali iní predo mnou, ja ani do bazéna nevleziem
neuveríš, ale nikdy som nebola ani na pedikúre ani na manikúre, neznášam keď sa ma dotýkajú cudzí ľudia a nedala by som nohy niekde kde si to máčali iní predo mnou, ja ani do bazéna nevleziem
@anonym_07ffdc
Podobne, takže nie som sama.
Nikdy som nebola🫣
Nechodim, osetrujem si ich sama, ale mam stastie, ze sa mi v podstate nerobi zrohovatena koza.
Každý týždeň doma sama, ja mám tiež strach z toho, žeby som v salóne niečo chytila, nikdy som nemala žiadnu kožnú chorobu. U mňa je to aj tak jednoduché, nemám žiadne otlaky, ani iné kazy.
@anonym_07ffdc Bazén je silno chlorovany, ale chápem ťa, ja len do plaveckeho vleziem, do teplého nie, tam ja vidím miliardy baktérií 😁
@anonym_07ffdc len tak pomimo 🙂 vieš, že existuje aj suchá či švajčiarska pedikúra,kde to nefunguje na princípe močenia nôh.
@anonym_autor 1x za 2 týždne, mne príde dosť často, ja zvyknem cca 1x za 6 týždňov a to naozaj mám veľký problém s pätami a vyžaduje si to pozornejšiu starostlivosť , záleží v akom stave máš chodidla prípadne nechty ...
@anonym_07ffdc len tak pomimo 🙂 vieš, že existuje aj suchá či švajčiarska pedikúra,kde to nefunguje na princípe močenia nôh.
@anonym_autor 1x za 2 týždne, mne príde dosť často, ja zvyknem cca 1x za 6 týždňov a to naozaj mám veľký problém s pätami a vyžaduje si to pozornejšiu starostlivosť , záleží v akom stave máš chodidla prípadne nechty ...
@felycity nepomôže, neznášam keď sa mi niekto cudzí dotýka nôh či rúk, viem som divná
@anonym_autor Ja si robím sama mám po 50tke a ešte som nikdy nebola.
Cca 3x za rok, väčšinou pred letom, potom niekedy v lete a raz v zime pred dlhšou dovolenkou a inak to nepotrebujem.
Myslim suchú pedikúru🙂) do toho bazenika nedám nohy ani ja .. moja pedikerka vidím ako po každej klientke čistí nástroje dezinfikuje
@anonym_07ffdc moja robi suchu pedikuru nikde nohy nemacas ;)
Robím si sama- v zime raz za dva týždne, v lete častejšie, aby som mala peknú kožu. Ale mne koža skoro vôbec nerohovatie, ja mám veľmi pekné päty.
@anonym_autor niekedy to bolo cca každé 3-4t, konsolidujeme už rok nechodím
chodím raz za 4-5tyzdnov podľa toho ako mám čas
interval raz za 2tyzdne mi príde veľa
@anonym_autor nemam problem s chodidlami ani necjtami,staram sa doma.len v lete kvoli vacsej estetike chodim k pedikerke
Od mája do októbra raz za 5t. November - apríl nechodím, alebo dva krát za to obdobie.
@anonym_autor niekedy to bolo cca každé 3-4t, konsolidujeme už rok nechodím
@anonym_c43a16 to áno konsolidujeme ale keď vidím v Kauflande tie plné vozíky tak pochybujem 😀
@anonym_c43a16 to áno konsolidujeme ale keď vidím v Kauflande tie plné vozíky tak pochybujem 😀
@anonym_autor ďalšia ktorej vadia plne vozíky.
Len pre tvoju info, ľudia ktorí bývajú ďalej od mesta chodia do obchodu raz za týždeň alebo iba každý druhý. Ja osobne nakupujem aj pre svojich rodičov. Tak už chápeš prečo?
Na nechty chodím cca každé 3 týždne, pedikúru ku tomu si dám každý druhý krát, teda asi raz za 6 týždňov... mne to tak stačí a vyhovuje... ale každý podľa svojej potreby, časových možností a peňaženky 😀

@anonym_autor podla potreby a podla toho ako mi vychadza cas. Bezne si osetrujem nohy sama.