icon

Ako často chodíte na pedikúru?

2. mar 2026

Je veľa interval raz za 2 týždne?

Strana
z2
viestta
2. mar 2026

@anonym_autor podla potreby a podla toho ako mi vychadza cas. Bezne si osetrujem nohy sama.

anos18
2. mar 2026

@anonym_autor ja raz za mesiac, alebo raz za tri týždne.

anonym_dda3b0
2. mar 2026

@anonym_autor Raz za 6 tyzdnov, bohate mi to staci.

gejb
2. mar 2026

@anonym_autor raz za 2 týždne mi príde prilis často...nie je to urcite potrebné, jedine ak kvôli masazi 😁

ivelina43
2. mar 2026

Tak ja som chodila raz za rok pred letom a teraz ani to. Ale nohy mám ako miminko, natieram si ich každý deň kadejakými masťami.

anonym_07ffdc
2. mar 2026

neuveríš, ale nikdy som nebola ani na pedikúre ani na manikúre, neznášam keď sa ma dotýkajú cudzí ľudia a nedala by som nohy niekde kde si to máčali iní predo mnou, ja ani do bazéna nevleziem

anonym_085949
2. mar 2026
@anonym_07ffdc

neuveríš, ale nikdy som nebola ani na pedikúre ani na manikúre, neznášam keď sa ma dotýkajú cudzí ľudia a nedala by som nohy niekde kde si to máčali iní predo mnou, ja ani do bazéna nevleziem

@anonym_07ffdc
Podobne, takže nie som sama.

anonym_857584
2. mar 2026

Nikdy som nebola🫣

bg92
2. mar 2026

Nechodim.doma si robim raz za mesiac

simsalabim
2. mar 2026

Nechodim, osetrujem si ich sama, ale mam stastie, ze sa mi v podstate nerobi zrohovatena koza.

aurelia2000
2. mar 2026

Každý týždeň doma sama, ja mám tiež strach z toho, žeby som v salóne niečo chytila, nikdy som nemala žiadnu kožnú chorobu. U mňa je to aj tak jednoduché, nemám žiadne otlaky, ani iné kazy.

henka123123
2. mar 2026

1x za mesiac

aurelia2000
2. mar 2026
@anonym_07ffdc

@anonym_07ffdc Bazén je silno chlorovany, ale chápem ťa, ja len do plaveckeho vleziem, do teplého nie, tam ja vidím miliardy baktérií 😁

felycity
2. mar 2026
@anonym_07ffdc

@anonym_07ffdc len tak pomimo 🙂 vieš, že existuje aj suchá či švajčiarska pedikúra,kde to nefunguje na princípe močenia nôh.
@anonym_autor 1x za 2 týždne, mne príde dosť často, ja zvyknem cca 1x za 6 týždňov a to naozaj mám veľký problém s pätami a vyžaduje si to pozornejšiu starostlivosť , záleží v akom stave máš chodidla prípadne nechty ...

anonym_07ffdc
2. mar 2026
@felycity

@anonym_07ffdc len tak pomimo 🙂 vieš, že existuje aj suchá či švajčiarska pedikúra,kde to nefunguje na princípe močenia nôh.
@anonym_autor 1x za 2 týždne, mne príde dosť často, ja zvyknem cca 1x za 6 týždňov a to naozaj mám veľký problém s pätami a vyžaduje si to pozornejšiu starostlivosť , záleží v akom stave máš chodidla prípadne nechty ...

@felycity nepomôže, neznášam keď sa mi niekto cudzí dotýka nôh či rúk, viem som divná

anonym_a96218
2. mar 2026

@anonym_autor Ja si robím sama mám po 50tke a ešte som nikdy nebola.

felycity
2. mar 2026
@anonym_07ffdc

@felycity nepomôže, neznášam keď sa mi niekto cudzí dotýka nôh či rúk, viem som divná

@anonym_07ffdc nie si vôbec divná 🙂, každý máme nejaké fóbie

procrastique
2. mar 2026

Cca 3x za rok, väčšinou pred letom, potom niekedy v lete a raz v zime pred dlhšou dovolenkou a inak to nepotrebujem.

autor
2. mar 2026

Myslim suchú pedikúru🙂) do toho bazenika nedám nohy ani ja .. moja pedikerka vidím ako po každej klientke čistí nástroje dezinfikuje

ariannazara
2. mar 2026
@anonym_07ffdc

@anonym_07ffdc moja robi suchu pedikuru nikde nohy nemacas ;)

katkazatka
2. mar 2026

Robím si sama- v zime raz za dva týždne, v lete častejšie, aby som mala peknú kožu. Ale mne koža skoro vôbec nerohovatie, ja mám veľmi pekné päty.

nikha2809
2. mar 2026

Ja chodím každých 5 týždňov

anonym_c43a16
2. mar 2026

@anonym_autor niekedy to bolo cca každé 3-4t, konsolidujeme už rok nechodím

minesasubu
2. mar 2026

chodím raz za 4-5tyzdnov podľa toho ako mám čas
interval raz za 2tyzdne mi príde veľa

4stanka4
2. mar 2026

Ja som nikdy nebola, mňa by to asi strašne steklilo 😀

anonym_ce2851
2. mar 2026

@anonym_autor nemam problem s chodidlami ani necjtami,staram sa doma.len v lete kvoli vacsej estetike chodim k pedikerke

billy_jean
2. mar 2026

Od mája do októbra raz za 5t. November - apríl nechodím, alebo dva krát za to obdobie.

autor
2. mar 2026
@anonym_c43a16

@anonym_autor niekedy to bolo cca každé 3-4t, konsolidujeme už rok nechodím

@anonym_c43a16 to áno konsolidujeme ale keď vidím v Kauflande tie plné vozíky tak pochybujem 😀

katica06
2. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_c43a16 to áno konsolidujeme ale keď vidím v Kauflande tie plné vozíky tak pochybujem 😀

@anonym_autor ďalšia ktorej vadia plne vozíky.
Len pre tvoju info, ľudia ktorí bývajú ďalej od mesta chodia do obchodu raz za týždeň alebo iba každý druhý. Ja osobne nakupujem aj pre svojich rodičov. Tak už chápeš prečo?

lindous
2. mar 2026

Na nechty chodím cca každé 3 týždne, pedikúru ku tomu si dám každý druhý krát, teda asi raz za 6 týždňov... mne to tak stačí a vyhovuje... ale každý podľa svojej potreby, časových možností a peňaženky 😀

Strana
z2