icon

Ako chrániť deti pred spálením na kúpalisku?

maminuska33
29. jún 2024

Dobrý deň.Viete mi prosím poradiť čo dať deťom,keď idú na kúpalisko aby sa nespálili?Niečo fakt účinné a overené.Ďakujem za každú radu

ankare
29. jún 2024

@maminuska33 určite faktor 50. Natrieť aj pod plavkami. Keď vyjdú z vody a pôjdu zase na slnko, opäť natrieť. Mať šiltovku na hlave. Čo najviac sa zdržovať v tieni.

anavixy
29. jún 2024

Alebo overal/plavky s rukavom a UPF 50. Rovnako taku ciapku. Volne casti natriet dostatocnym mnozstvom kremu s faktorom 50 a reaplikovat pp.

domiklik
29. jún 2024

@maminuska33 plavkovy overal alebo komplet s upf50, na hlavu legionársku capicu, slnečné okuliare. Odkryté časti tela natrieť krémom s mineralnymi filtrami, bioderma kids za mňa jednoznačne najlepší pomer cena výkon. Krém aplikovať po každom pobyte vo vode.

olimuc
29. jún 2024

Spf tricko / overal podla veku, ja natieram aj pod … k tomu UV 50 ciapka so zakrytym krkom … plazovy sta … ja som aj ako dospela paranoid. Samozrejme krem 50 tka … my sme vyskusali viacere - stale sa vyhadzal … la roche posay mu jediny sedi

victory7897
29. jún 2024

Nivea 50ka

marcellka32
29. jún 2024

Moji sú veľkí a 3 týždne pri mori budú mať UV tričká, klobúky do vody a okuliare.. nemienime riešiť spáleniny

zorkahorka
29. jún 2024

Msme z decathlonu tricko do vody s uv filtrom, deti ho mali aj v turecku ak tomu 50 opalovak

lulu0123
29. jún 2024

Aj ja davam este aj 9 rocnej uv tricko a k moru som uz aj sebe kupila.Je to super.Namastim spf50 len zvysne casti tela.