icon

Ako darovať vlasy?

lenvam
16. máj 2025

Ahojte daroval niekto vlasy? Ako to funguje? Dcéra ide o 2 tyzdne na plavecký a chcem ju pred ostrihať. Ma krásne dlhé vlasy a chceme ich darovať pre niekoho kto vlásky nemá. Je uzrozumena s tým ze jej vlasy dorastu a je namáhavé jej ich každý deň fenovat po plaveckom. Ale naozaj chcem aby sa dostali do správnych rúk. Keby ze chcem tak ich predám ale chceme niekoho potešiť

aliziana
16. máj 2025

@lenvam vystrihajsaslovensko.sk
Vlasy musia mat min 40 cm

lenvam
autor
16. máj 2025
@aliziana

@aliziana to majú, dakujem

akinom4
16. máj 2025
@aliziana

@aliziana tam som darovala už 3 krát

lenvam
autor
16. máj 2025
@akinom4

@aliziana tam som darovala už 3 krát

@akinom4 a ešte otázočka bola si v kaderníctve co s nimi spolupracuje alebo v inom. Ze ci len odstrihnú čau a pá a ci sa aj plati

procrastique
16. máj 2025

Zbytočná námaha, nemajú tam vlásenkárku. Tá majiteľka čo vlastní to ozetko si odkupuje tie vlasy pre svoj salón s predlžovaním vlasov... :D

maryetta
16. máj 2025

Ja som darovala minuly rok.

greta2017
16. máj 2025
@lenvam

@akinom4 a ešte otázočka bola si v kaderníctve co s nimi spolupracuje alebo v inom. Ze ci len odstrihnú čau a pá a ci sa aj plati

@lenvam ja som bola raz takto cez nich a teda ano...prides, ostrihaju, nic neplatis a ides prec☺️

martinka13
16. máj 2025

Šla som ku kadernikovi, ten ostrihal a poslal kam bolo treba.

akinom4
16. máj 2025
@lenvam

@lenvam 2 krát som bola strihať v kaderníctve, čo nemalo spoluprácu, tak som platila a posielala sama. Naposledy v kaderníctve so spoluprácou, strihanie zadarmo a kaderníctvo posielalo vlasy