icon

Ako dlho je zdravé nosiť gélové nechty?

10. nov 2024

Robite si aj prestavky?? Ja som nosila rok tak bola tehu takze som nechodila po narodeni dcerky som zacala zas ale ked som zistila, ze nemozem chodit na terminy lebo ju nema kto postrazit zas som prestala. Minule som strerla nechtarku, a ona ze prid na nechty lenze ja aj ked by mi malu mal
Kto postrazit nechcem mat nechty nonstop napr 2 roky ..
Ako to mate vy?? Pride mi cudne mat nechty tak dlho
Bez moznosti im dat oddychnut..

denisa_deniska
10. nov 2024

Nosím ich veľmi dlho, pri prvej vlne covidu som ich dala dole snaď po 10tich rokoch 😊 a čuduj sa svete, nechtom nič nebolo.

ivik4
10. nov 2024

Teraz mam takmer 2 roky, predtym som mala nechty tak 2x za rok

lindous
10. nov 2024

Aktuálne mám nechty v kuse niečo vyše roka a nemám v pláne nejakú pauzu 😅 za nejakých 7-8 rokov, čo chodím na nechty, som mala len pár mesiacov bez nechtov

timea301196
10. nov 2024

10rokov mala som prestávky ked som bola na rizikových v nemocke

lija22
10. nov 2024

tiez prakticky stale. Robim si sama.

mamamasama
10. nov 2024

Mala som cca 2 roky a pred 2 mesiacmi som "zlozila"
Moje mi dorastli uplne krasne, kvalitne a tvrde, takze sa tak skoro na gelove nechystam.

laskonka_lasky
10. nov 2024

Ja nosím cca 5 rokovm. Neplánujem si dať prestávku

janicast
10. nov 2024

Podľa mňa som rekordmanka🤣..mám nechty 23 a pol roka!bez pauzy 2 pôrody, operácie..žiadna pleseň nič,vystriedaných manikeriek..a peňazí..Neľutujem ani ň..Mám vzdy krásne upravené..vydržia mi 3 a pol až 4 týžd

autor
11. nov 2024

@janicast preboha! Tak dlho!! No ja by soms a bala ze doatanem daku haved

vanilkovazmrzka
11. nov 2024

Ja som mala gelace raz, liezlo mi to na nervy tak som si ich po par dnoch olamala. Trvalo mesiace kym sa mi nechty dali dokopy a uz ten humus na nechtoch nikdy viac nechcem

janicast
11. nov 2024

Nikdy ani.ň

denisa_deniska
12. nov 2024

@vanilkovazmrzka tak keď si ich niekto OLÁME, tak sa niet čo čudovať, že si ich musí dávať mesiace dokopy 🤦‍♀️ panebože

marca12
12. nov 2024

Ty si asi trosku jednoduchsia? Aku haved? Ake preboha?

autor
12. nov 2024

@marca12 co noa ved vseliake choroby su z gel lakov nechty nedychaju a uv ziarenie tiez nieje boh vie co tak s anetvarme ze jento zdrave

vanilkovazmrzka
12. nov 2024

@denisa_deniska vyznelo to horsie ako to bolo, bolo to uz davno odvtedy technologia urcite pokrocila a mne vtedy odpadli niektore aj same
Kazdopadne mne vadi aj obycajny lak ked ho mam viac dni, proste uplne citim ako sa tie nechty dusia :D