Ako dlho používať kozmetiku, keď sa líčite zriedka?
Ahojte dievčatá.
Chcem sa opýtať, ako dlho používate napríklad očné tiene, makeup , korektor atd,- pokiaľ sa nelicite na dennej báze ale len tak párkrát do roka ?
Mám totiž kvalitnejšiu paletku zn. Morphe, ale líčim sa tak 2-3x do roka. Mám ju otvorenú už cca 4-5 rokov.
Rovnako makeup si dávam len keď sa líčim ( čiže 2-3x do roka) a kupovala som ho 1-2r dozadu ..
Proste ako zistím že je to ešte vhodne na používanie ?
Vďaka
Pudrove veci velmi neriesim. Kym nezmenia vonu a kvalitu, ficime. Na makeup si davam pozor, maskara tiez ale ta skor uschne.
Teraz som vyhodila zapecenu licenku od Bourjois, to ani nepriznam ako dlho som mala…nic jej nebolo, fungovala, ziadnu reakciu som nemala, len uz mi bolo trapne aka je stara…
Jasne veď makeup vymením atd. Ale je mi ľúto vyhodiť celú veľkú paletku farebnú, kde niektoré som ešte ani neskúsila, kvôli tomu, že proste som to otvorila aj 4-5 rokov dozadu. Na druhej strane nechcem chytiť nejakú infekciu či niečo podobne 🙄
Ceruzky 1 tyzdne dva aj tri max do min. Rúže 2 dni s otvorením pred mesiaca a tyzdna preč. Paletky klietky spred dvoch dní az mesiac. Neviem ako ty ale ja by som to takto urobila.
celkom uprimne by ma zaujimali realne rizika. Ja mam doma jedny ocne tiene asi 20 rokov. Pouzivam ich tak raz rocne, cize su skoro plne a nic im nie je...
@anonym_3df6c4 čože?
Ceruzky 1 tyzdne dva aj tri max do min. Rúže 2 dni s otvorením pred mesiaca a tyzdna preč. Paletky klietky spred dvoch dní az mesiac. Neviem ako ty ale ja by som to takto urobila.
@anonym_3df6c4 Andrej, si to ty?

Očné tiene neriešim, mám ich aj pár rokov. Make up podľa toho, čo je na obale odporúčané.