Ako dlho ste si na seba zvykali s novým obočím?
Ahojte bola som včera na obočie. Kozmetička ho urobila nádherné bezbolestne žiaden opuch červenanie svrbenie pnutie, líniu a odtieň trafila nádherne. No ja si na seba neviem zvyknúť. Je hrubšie než som si zvykla ceruzkou dorobiť. Okolie to tiež môže vidieť ako drasticku zmenu možno im to tiež bude vizuálne tak vadiť ako mne. Je proste iné hrúbkou aj štýlom. Moje pôvodne bolo úplne tenké a svetlé.
@anonym_autor ukáž ho prosím. Ja sa presne pre toto bojím dať obočie. Bojím sa, že bude tmavé a hrubé. 😁😁😁
To si bola tetovať?
Ved predtym nez isla ,,naostro,, ti musela ukazat ake to budes mat nie? Ja ked som bola tak tiez mi ho predkreslila hrubanske a hned som jej povedala ze takto to nechcem, tak prekreslila na tensie a vysledok bol perfektny 👌
@anonym_autor ja som po prvom tetovani nebola tyzden v praci co som si myslela ze aky budu mat vsetci zo mna sok aka je to zmena. Realita? Nikto si to nevsimol. Po druhy krat som isla hned na druhy den do prace este s opuchom. Realita? Nikto si to nevsimol. Takze neboj sa, to len ty si myslis ze vsetci vedia kolko mas chlpov v oboci. Spomen si vecer co mali kolegyne v ten den oblecene a zistis ze nevies. Ludia si nas vsimaju menej ako si myslime.
@anonym_b11feb ja si pamatám čo mala kolegyňa v piatok - lebo mi bol zima keď som na ňu pozerala 😂 ale v podstate s tebou súhlasím, človek by musel byť supervnímavý, aby si všimol nejaké nie veľmi pokazené obočie ...
@anonym_autor zvykala som si presne 0,0000 sekund. Bola som nadsena a nevedela som sa na seba prestat pozerat.
Zvykla som si hneď. Zo začiatku bolo tmave, potom vybledlo - na fotke je po 2 týždňoch. Aj ja som sa bala, že bude hrubé, ale daj tomu čas 🙂
@anonym_a1bee8 Nemáš sa čoho bat, ak si vyberieš niekoho, kto ma peknú prácu 🙂
@nicoletta98 máš ho krásne, to je laminacia, tetovanie...?
@nicoletta98 máš ho krásne, to je laminacia, tetovanie...?
@anonym_e84f3c pudrove a ďakujem ❤️

Zvykla som si asi hned. Mala som ale len 15. Mama ma vzala ku kozmeticke. Predtym som vyzerala ako Brežnev ( neprehanam) . Na druhy den ma nespoznal spoluziak ked ma stretol pri skrinkach. Takze ano aj ludia si vsimli ale u mna bol naozaj neporovnatelny rozdiel