Ako dlho trvá modeláž a doplnenie gélových nechtov?
Ahojte🙂 prosím vás ako dlho sedíte v salóne keď vám robia gélové nechty na šablóny? Ci to sa už nerobí? A koľko trvá doplnenie? Kedysi to boli 2 hodiny a viac tak, ze ci sa niečo zmenilo, ci to nejak pokrocilo ten postup😅 rada by som si dala urobiť ale naposledy som bola pred 10 rokmi a ubijalo ma sedieť tam tak dlho. A uz nejak niesom zbehla v tychto veciach ako sa to teraz robi, tak budem rada ak ma oboznamite. Ďakujem pekne 🙂
ja som chodila na polygel a mala som to z hodinu a pol… a btw, prečo chceš práve gelové?
@simona1998 fuh to je riadne dlho, to aj nejaké zložitejšie zdobenie v tom?
@biba_18 neviem prečo gélové.. viem, ze ešte sú akrylové.. ale nejaký rozdiel som v tom nevidela. Myslíš, že gélové sú není fajn?
Ako u koho ale napr Číňania ti to do hodiny zbuchnu😆 mávala som vždy také dlhšie nechty 🙂 tak bola s tým väčšia prplacka. Akrylove sú vraj pevnejšie , ale ja chodím normálne na gelove. Nikdy som nemala problém
Polygel ako píše kočka hore je rýchlejší , ale u nas v meste nie je nikto kto by s ním robil . To by si doma s ním aj sama dala
za tých 10 rokov technológia postúpila ☺️gel a akryl sú materiály ktorým necht predĺžiš, to sú tie klasické umelé nechty, dajú sa s nimi robiť tie dlhé pazury. akryl je pevnejší. pribudol polygel - alebo to volajú akryl gel - teda je to kombinácia oboch - výhodou je rýchlejšia aplikácia. no a potom gel lak - v podstate je to ten gelový necht, ale nanáša sa ako lak - a nedá sa ním veľmi predlžovať, iba milimeter, dva, neslúži na predĺženie, ale na spevnenie a ochranu prírodného nechtu, je šetrný k nechtu, ale vydrží na nechte kratšie. klasický gel lak sa nanáša v 3 vrstvách - podklad, samotný farebný lak a vrchný lak. no a potom sú ešte gel laky novšej generácie že 2v1 či dokonca aj 3v1.
ak by si chcela robiť nechty sama, isteže, polygelom to doma zvládneš, len ten sa dole brúsi, musela by si mať brúsku alebo by si pilnikovaním strávila večnosť. to odporúčam ten gel lak - ten ide dole aj inak ☺️

2-2,5h maximálne 🙂 ako u koho