Ako dlho vydrží krém na ruky?
Pekný podvečer 🙂
Ako dlho vám vydrží krém na ruky ? Klasický - 75 ml balenie. A ako často natierate ruky ? Lebo ja mám pocit, že ho míňam kvantá. Ďakujem 🙂
Mne krátko, mám ich všade, v každej kabelke, v každej miestnosti doma, v práci, kremujem si ruky často
Kým ho po dvoch rokoch a desiatich použitiach nevyhodim 😁 nemám rada mastné ruky takže len v prípade nutnosti.
Tazko povedat. Doma mame v obehu 4. V kazdej kupelni jeden, na nocnom stoliku a v chodbe. Natieram si niekolkokrat denne. Vydrzia urcite par mesiacov, mozno pol roka.
krémovať ruky by sa mali po každom umytí.Ja to tak robím.Takže za pár týždňov plus mínus padne jeden za obeť🙂
Netusim. Kremy mam vsade. Kabelka, praca, doma niekolko. Musim si kremovat ruky po každom umyti.
@januska12323 presne tak isto kupim natriem trikrat stoji vyhodim
@slavomira236 @januska12323 nie ste same. Jediny, ktory ako tak znesiem je Atrix a aj ten mi vydrzi dlho
nepotrebujem si krémovať ruky,používam vlastné mydlo,ktoré nevysušuje.
10 rokov 😂 raz za rok mam suche ruky, tak sa na nejaky vrhnem, inak nepouzivam
Tak toto naozaj nesledujem, mam ich asi desat, rozmiestnene vsade, vratane prace, kabeliek, mini baleni vsade a aj v aute mam krem. Niekedy sa musim natriet aj pocas soferovania.
@januska12323 su aj take, po ktorych nemas mastne ruky.
Ja kupujem rovno také 400ml 😂 také malé by mi vydržali možno týždeň.
Ja kremujem ráno spf krémom, pretože nechcem v starobe flakate ruky, večer výživným
krem na ruky nemam a nepouzivam a mam ich pekne a jemne 😉😋
Nejako to nesledujem, ale krém mám vždy vždy so sebou v kabelke/batohu, plus mám na pracovnom aj nočnom stolíku. Neznesiem suché ruky a keď sa mi raz stalo, že som si ho zabudla doma, bola som mierne vykoľajená. Takže krémujem často, ale neviem povedať, aká je moja spotreba.
Toto malé balenie u nás asi tak týždeň,ja ani nekupujeme takéto malé balenia krémov
Dlho, lebo si natieram len raz za uhorsky rok. Cize raz za tyzden, dva

Tak pol roka 😅 v zime si natieram "castejsie", ale ja nejako nemam suche ruky, tak to nepotrebuju. Zavisi asi od typu pokozky.