Kolegyna ju mala. Neviem, ci si ju cez den obnovovala, alebo naozaj stacilo rano, ale vzdy ju bolo citit. Na mna velmi tazka vona. Bolo mi z nej nevolno.
tie far awayky su skor na vecer, nie na bezny den...
@moonlight1210 aj moja kolegyňa ju používa a mna z nej boli hlava. Neviem či sa v nej kúpe,ale je to des
@lenkasarka ona ju po 3 minutach necitiiiii😍 len jej okolie ...😍
@luxus10 veľká škoda, keby ju cítila ako my ostatní už nikdy by si ju na seba nedala
@lenkasarka a tym, ze ju neciti, si na seba frkne kazdy den viac a viac...
@luxus10 far away a puela sú moja smrť. Nestíham chodiť na infúzie kvôli migrenam, ale tak to je už môj problém 😭
@lenkasarka a preco jej to nepovies?
@luxus10 ja som jej tak ľahko naznačila, že je to príliš, ale vraj je to môj problém čo vlastne aj je
Ja mám presné túto teraz(roky používam faraway len ich vždy obmieňam) ráno sa nastriekam 2-3streknutia a večer to ešte cítiť na mne
Ináč táto z nich je najľahšia tie ostatné sú oveľa ťažšie
@lenkasarka tak si zober biolit do prace, vystriekaj kancel, a ak jej to bude vadit, jej problem? to sa takto riesi?
@luxus10 😂😂😂👍🏻
@luxus10 pobavila som ma😂 nastastie niesme tak blízko pri sebe to by som musela dať výpoveď
pokial máš rada silné tak pre teba ok ale ozaj len jeden strik najviac dva.A toto je akože letná vôňa😀 ja mám rada klasickú far away a rebel,diva a ešte aurora iné neznesiem z
tejto rady.Ale to používam iba jeseň a zima.Za mňa toto na leto nie je absolútne

far away drzia ako fras... najtazsie vone od avonu...zalezi kolko a kam jej nastriekas....