icon

Ako dlho vydrží vôňa Far Away?

3. aug 2024

Ahojte, tie ktoré ste mali alebo máte túto vôňu, vydrží po celý deň ? Je výraznejšia? Ďakujem

Ako dlho vydrží vôňa Far Away?
luxus10
3. aug 2024

far away drzia ako fras... najtazsie vone od avonu...zalezi kolko a kam jej nastriekas....

moonlight1210
3. aug 2024

Kolegyna ju mala. Neviem, ci si ju cez den obnovovala, alebo naozaj stacilo rano, ale vzdy ju bolo citit. Na mna velmi tazka vona. Bolo mi z nej nevolno.

luxus10
3. aug 2024

tie far awayky su skor na vecer, nie na bezny den...

lenkasarka
3. aug 2024

@moonlight1210 aj moja kolegyňa ju používa a mna z nej boli hlava. Neviem či sa v nej kúpe,ale je to des

luxus10
3. aug 2024

@lenkasarka ona ju po 3 minutach necitiiiii😍 len jej okolie ...😍

lenkasarka
3. aug 2024

@luxus10 veľká škoda, keby ju cítila ako my ostatní už nikdy by si ju na seba nedala

luxus10
3. aug 2024

@lenkasarka a tym, ze ju neciti, si na seba frkne kazdy den viac a viac...

lenkasarka
3. aug 2024

@luxus10 far away a puela sú moja smrť. Nestíham chodiť na infúzie kvôli migrenam, ale tak to je už môj problém 😭

luxus10
3. aug 2024

@lenkasarka a preco jej to nepovies?

lenkasarka
3. aug 2024

@luxus10 ja som jej tak ľahko naznačila, že je to príliš, ale vraj je to môj problém čo vlastne aj je

gabikaa96
3. aug 2024

Ja mám presné túto teraz(roky používam faraway len ich vždy obmieňam) ráno sa nastriekam 2-3streknutia a večer to ešte cítiť na mne

gabikaa96
3. aug 2024

Ináč táto z nich je najľahšia tie ostatné sú oveľa ťažšie

luxus10
3. aug 2024

@lenkasarka tak si zober biolit do prace, vystriekaj kancel, a ak jej to bude vadit, jej problem? to sa takto riesi?

lenkasarka
3. aug 2024

@luxus10 😂😂😂👍🏻

lenkasarka
3. aug 2024

@luxus10 pobavila som ma😂 nastastie niesme tak blízko pri sebe to by som musela dať výpoveď

liusa82
3. aug 2024

pokial máš rada silné tak pre teba ok ale ozaj len jeden strik najviac dva.A toto je akože letná vôňa😀 ja mám rada klasickú far away a rebel,diva a ešte aurora iné neznesiem z
tejto rady.Ale to používam iba jeseň a zima.Za mňa toto na leto nie je absolútne

luxus10
3. aug 2024

@liusa82 tak tak, lepsie v zime, vtedy sa ta vona tak nerozklada...