icon

Ako docieliť hnedú farbu vlasov bez čierneho odtieňa?

strasko
26. feb 2025

Ahojte baby, vedeli by ste mi pradit? Mam take stredne hnede vlasy a chcem ich nafarbit, aby som zjenotia ton, pridala a ozivila pigment (zda sa mi moja vlastna farba taka mdla) a prekryla sediny.
Vzdy ked som farbila ci uz doma alebo u kadernicky, kazda krasna hneda nakoniec skoncila ako cierna. Neviem ci preto, ze mam kucerave vlasy a maju inu strukturu ale videla som na nete, ze sa to stava casto :(
Ako to spravit, aby to tak nedopadlo znovu? Napadlo mi, ze ci by nepomohlo zvolit skor svetlo hnedu alebo tmavu blond (co je za mna tiez svetlo hneda :D) a keby tieto farby zase chytili tmavsie, stale budu skor tmavohnede a nie cierne? Ci je to blbost? Alebo nechat farbu kratsie posobit?
Dakujem za vsetky rady

ina2405
26. feb 2025

@strasko ja mám tmavohnedé, takmer čierne vlasy a farbila som strednehnedou, aby mi to nechytilo úplne načierno. Skús ten svetlohnedý odtieň, príp.tmavú blond.

biba_18
26. feb 2025

tiež by som skúsila svetlejšou hnedou ... a tmavá blond nie je svetlohnedá, je blond 😉

butterflyeffect
26. feb 2025

Mam stredne hnede vlasy, tiez kucerave, farbim farbou casting creme gloss na tmavo hnedu a vzdy chyta pekne nie do cierna-jasne prve dni pred prvymi umytiami je farba o nieco tmavsia bzdy, ale to aj od kadernicky je tak

rivini
26. feb 2025

@strasko najdi si dobru kadernicku. Uprimne ja nechapem, ako sa v kvalitnom kadernictve moze stat, ze clovek chce hnede vlasy a odide s ciernymi. Este nikdy sa mi to nestalo…tiez mam vlnite vlasy, aj sediny, no od kadernicky odchadzam vzdy s takym odtienom, aky som chcela.

maddie1711
26. feb 2025

Mam vlasy farby horkej čokolády a kadernícka mi to vie tak zafarbit že len prekryje šediny a oživí farbu. Žiadna čierna, žiadne iné farebne odlesky, len pekne oživena moja farba. Čiže keď ti to farbía kadernicka do čierna je to zlá kadernicka

kykymora
Autor odpoveď zmazal
jovanna83
26. feb 2025

@strasko určite svetlo hnedú, mne to tak funguje

strasko
autor
26. feb 2025

Ďakujem vám za odpovede! Ja neviem čím to je, lebo s tou kaderníčkou som bola vždy inak spokojná.. aj keď ma pred rokmi odfarbovala na blond, aj keď som potom mala červené, všetko od nej bolo super okrem tej hnedej, tá mi vždy chytila tak tmavo, že bola až čierna :(
A teraz sa mi k nej nedá ísť, lebo je PN a ja som taká konzerva, že nechcem riskovať s inou :D
Popozerám teda nejaké tie svetlo hnedé/tmavé blond a oskúšam to 🙂)