icon

Ako dosiahnuť hebkú pokožku bez nepríjemnej pigmentácie?

24. mar 2025

Ženy existuje niečo čo mi spevní a zjemní pokožku? Aby vyzerala a bola hebunka? Lebo akýmkoľvek telovým mliekom sa natieram tak furt mám takú nie jemnú pokožku ktorá sa kŕči hlavne stehná a okolie bikín a ruky. Furt tam mám nejaké bodky a hroznú pigmentáciu. Je to hrôza čo používate?

pasomnica
24. mar 2025

Peeling si robíš?

autor
25. mar 2025

@pasomnica nerobím lebo ma z toho stipu a bolia ruky a áno skúšala som ich veľmi veľa robil mi to každý peeling

pasomnica
25. mar 2025

Na peeling ti stačí len dobrá špongia alebo peelingové rukavice a vyšúchať si pri sprche pekne kožu s nejakým výživným sprcháčom. Ja hentie hovadiny zrniečkové/cukrové ani nepoužívam, nemám pocit, že by to tak dobre vyšúchalo pokožku ako s dobrou hubkou alebo rukavicou. A chrbát si vyšúcham s kefou.

autor
25. mar 2025

@pasomnica vidíš to je dobrý nápad ak niečo také existuje 😀 ja nemôžem tie zrniečka a to som mala aj olejové peelingy no nič idem googlit nejakú hubku

pasomnica
25. mar 2025

Netreba ti žiadnu špeciálnu hubku, mne vyhovuje napr. aj tá obyčajná rukavica čo kúpiš v drogérke, vydrhnem sa s ňou a hotovo, plus k tomu napr. sprcháč Dove, ten je taký výživný, že ťa nevysuší a potom sa môžeš ponatierať s nejakým telovým mliekom alebo olejom napr. s vitamínom C - ten sa používa na rozžiarenie pokožky ak máš nejaké pigmentové škvrny alebo nerovnosti na pokožke

evansova
26. mar 2025

@pasomnica Uplne najlepšia je rukavica, ktora sa pouziva v tureckych kupeloch. Tam sa da kúpiť. Ak by si sa tam nahodou vybrala, alebo vies iniekom kto sa tam chysta, urcite si u obstaraj. Mam ju roky, je skvela.