Ako dosiahnuť krátkodobo plnšie pery?
Zienky pomohol vám dáky produkt nap balzam alebo nieci iné dosiahnuť kratkodóbo plnšie pery ? Viem ze najlepšie je kyselina už som bola viac X teraz mam pauzu nebola som dlhšie... a preto by som chcela vedieť že či niektorá používate niečo také co vám na dáky čas kus tie pery zväčší vyzerajú plnšie.. ďakujem 🙂
Ďakujem pekne 🙂
kamoška raz mala nejaký balzam na toto z oriflame.A tuším som ho tam videla v ponuke už aj vo farebnej verzii.Lebo ona mala vtedy len priesvitný nefarbil.Aj som si ho vyskúšala od nej raz a tak čudne od toho brneli ústa.Akurát že ja som mala z toho pery ako od včely. Lenže ja mám normálne nie úzke.Tak ešte ten môžeš vyskúšať
Inak ešte aj catrice ma taky červený chilli lesk len ten riadne brni majú ho v dmke
@lakebabe super akurát chcem ísť do dmky cez týždeň taj to pozriem a vyskúšam🙂 ďakujem
@liusa82 ďakujem. 🙂 áno to mi raz niekto vravel ze mal aj rúž dáky od Oriflame a ze riadne ústa brneli ze zvláštny pocit ale vyskúšam otestujem 😂 dakujem
Skus tie eveline som kúpila v 101 tke teraz v akcii za par eur
Akurát som ten trend it up videla, že niekto daruje. S komentárom, že pre niekoho, kto je ochotný pre krásu trpieť.

Fungovat bude priama aplikacia carolina reaper ;)