icon

Ako dosiahnuť krátkodobo plnšie pery?

9. mar 2024

Zienky pomohol vám dáky produkt nap balzam alebo nieci iné dosiahnuť kratkodóbo plnšie pery ? Viem ze najlepšie je kyselina už som bola viac X teraz mam pauzu nebola som dlhšie... a preto by som chcela vedieť že či niektorá používate niečo také co vám na dáky čas kus tie pery zväčší vyzerajú plnšie.. ďakujem 🙂

guudy
9. mar 2024

Fungovat bude priama aplikacia carolina reaper ;)

lakebabe
9. mar 2024

Opticky fajn sú lesky od eveline ale skôr sú tie pery plnšie a hydratovane, inak uz len kyselina ,ale toto je veľmi fajn ten červený štípe tennl bledý je taky príjemný

autor
9. mar 2024

Ďakujem pekne 🙂

liusa82
9. mar 2024

kamoška raz mala nejaký balzam na toto z oriflame.A tuším som ho tam videla v ponuke už aj vo farebnej verzii.Lebo ona mala vtedy len priesvitný nefarbil.Aj som si ho vyskúšala od nej raz a tak čudne od toho brneli ústa.Akurát že ja som mala z toho pery ako od včely. Lenže ja mám normálne nie úzke.Tak ešte ten môžeš vyskúšať

lakebabe
9. mar 2024

Inak ešte aj catrice ma taky červený chilli lesk len ten riadne brni majú ho v dmke

autor
10. mar 2024

@lakebabe super akurát chcem ísť do dmky cez týždeň taj to pozriem a vyskúšam🙂 ďakujem

autor
10. mar 2024

@liusa82 ďakujem. 🙂 áno to mi raz niekto vravel ze mal aj rúž dáky od Oriflame a ze riadne ústa brneli ze zvláštny pocit ale vyskúšam otestujem 😂 dakujem

lakebabe
10. mar 2024

Skus tie eveline som kúpila v 101 tke teraz v akcii za par eur

kiwi3
10. mar 2024

Akurát som ten trend it up videla, že niekto daruje. S komentárom, že pre niekoho, kto je ochotný pre krásu trpieť.