icon

Ako dosiahnuť "mokrý efekt" na pleti v rutine?

merlinja
16. feb 2025

Chcela by som sa spýtať na prípravok, predpokladám, že v rámci večernej rutiny. Pleť potom vyzerá tak "mokro". Neviem, či som sa dobre vyjadrila, keď nacápem všetko na pleť večer, tak sa troška lesknem aj ja, ale to skôr od krému. Keď pozerám aj na tik-toku krátke videá alebo na insta, tak tam vyzerajú tie baby, ich pleť tak lesklo/vlhko, nabobtnano, neviem, či mi rozumiete. Aký produkt? Vďaka.

michaela789
16. feb 2025

@merlinja myslíš "dewy skin" efekt? Ten docieliš pri líčení použitím highlightera.

merlinja
autor
16. feb 2025

@michaela789 nie, nie. Večer po odlíčení, vyčistení pleti.

thereisabear
16. feb 2025

Niektoré séra majú taký efekt.

merlinja
autor
16. feb 2025

@thereisabear no to chcem vedieť, že čo konkrétne.

merlinja
autor
16. feb 2025

@hsara99 uha, to fakt? Lacnejšiu variantu nemáš?

sisska96
16. feb 2025

Ja používam garnier odlicovac a lesknem 😅

thereisabear
16. feb 2025

@merlinja a aký máš typ pleti? Ja tento efekt neznášam, mňa to práve na tom produkte odradí.

liusa82
16. feb 2025

natri si pleť krémom a potom chod do sprchy alebo vani hneď budeš lesklá a orosená keď z nej vyjdeš😀 ja si to takto naopak občas dám ked sa mi nechce krémovať tvár po sprche a potom už len zalahnem🙂 ale ja mám zas pleť takú citlivo zmiešanú.Možno ty máš suchú tak to tak nezaznamenáš

merlinja
autor
16. feb 2025

@sisska96 no len po odličovači ešte zvyknem niečo nacápať ..
@thereisabear zmiešaná, ja len, že to je večerná rutina, predpokladám a pripadá mi to tak "zdravo, vyživene" vyzerajúce. Jasne, že cez deň asi nie.

merlinja
autor
16. feb 2025

@liusa82 ja mám tiež zmiešanú, skôr mastnejšiu. Len vravím, pôsobí to na mňa tak zdravo, šťavnato. Predpokladám, že to je z nejakého prípravku - séra, alebo nejakej kombinácie v rutine. Večer dávam po čistení len sérum, retinol a krém a je to také jemne masnučké (tak príjemne, nie ako po vyprážaní :o), len mne sa ten mokrý, glowy efekt páči

fanta
16. feb 2025

@merlinja Ja som si prave vcera v Hebe kupila tuto masku a hned som ju musela vecer vyskusat. Rano som mala plet krasne napnutu. Este na obed som mala plet "mokru", lesklu. A ja mavam inac dost suchu plet. Lutujem, ze som si nenakupila viac do zasoby.

merlinja
autor
17. feb 2025

@fanta vďaka, skúsim ako večernú masku

moonlight1210
17. feb 2025

Toto si chvalia.
https://www.koreanglamour.cz/medicube-collagen-...

Ale osobne som to este neskusala.

merlinja
autor
17. feb 2025

@moonlight1210 ďakujem, pozriem to. Presne o tom som hovorila, že majú takú "mokrú pokožku" na foto, nenapadlo ma, že to môže byť maskou. 🙂