Ako dosiahnuť "mokrý efekt" na pleti v rutine?
Chcela by som sa spýtať na prípravok, predpokladám, že v rámci večernej rutiny. Pleť potom vyzerá tak "mokro". Neviem, či som sa dobre vyjadrila, keď nacápem všetko na pleť večer, tak sa troška lesknem aj ja, ale to skôr od krému. Keď pozerám aj na tik-toku krátke videá alebo na insta, tak tam vyzerajú tie baby, ich pleť tak lesklo/vlhko, nabobtnano, neviem, či mi rozumiete. Aký produkt? Vďaka.
@michaela789 nie, nie. Večer po odlíčení, vyčistení pleti.
Niektoré séra majú taký efekt.
@thereisabear no to chcem vedieť, že čo konkrétne.
Ja používam garnier odlicovac a lesknem 😅
@merlinja a aký máš typ pleti? Ja tento efekt neznášam, mňa to práve na tom produkte odradí.
natri si pleť krémom a potom chod do sprchy alebo vani hneď budeš lesklá a orosená keď z nej vyjdeš😀 ja si to takto naopak občas dám ked sa mi nechce krémovať tvár po sprche a potom už len zalahnem🙂 ale ja mám zas pleť takú citlivo zmiešanú.Možno ty máš suchú tak to tak nezaznamenáš
@sisska96 no len po odličovači ešte zvyknem niečo nacápať ..
@thereisabear zmiešaná, ja len, že to je večerná rutina, predpokladám a pripadá mi to tak "zdravo, vyživene" vyzerajúce. Jasne, že cez deň asi nie.
@liusa82 ja mám tiež zmiešanú, skôr mastnejšiu. Len vravím, pôsobí to na mňa tak zdravo, šťavnato. Predpokladám, že to je z nejakého prípravku - séra, alebo nejakej kombinácie v rutine. Večer dávam po čistení len sérum, retinol a krém a je to také jemne masnučké (tak príjemne, nie ako po vyprážaní :o), len mne sa ten mokrý, glowy efekt páči
Toto si chvalia.
https://www.koreanglamour.cz/medicube-collagen-...
Ale osobne som to este neskusala.
@moonlight1210 ďakujem, pozriem to. Presne o tom som hovorila, že majú takú "mokrú pokožku" na foto, nenapadlo ma, že to môže byť maskou. 🙂

@merlinja myslíš "dewy skin" efekt? Ten docieliš pri líčení použitím highlightera.