Ako dosiahnuť pevné a krásne nechty?
Ahojte, co užívate aby ste mali pevné pekne nechty? Moje sú otrasne, na gélové mam alergiu dala som si urobiť krásne akrylove no opäť prsty svrbia čiže alergia ale moje sú krátke lámave no hrozné. Ďakujem za rady.
Eveline lak ošetrujúci aj viac vrstiev
@klejkaez nieje to lak ktorý obsahuje gél?
ja odkedy som si kupila biotin (https://www.drmax.sk/dr-max-biotin-plus-60tbl), kvoli vlasom, tak musim povedat ze sa mi fakt spevnili nechty -- ovela menej sa lamu, celkovo posobia zdravsie. Spozorovane po cca 2 mesiaoch
ja odkedy som si kupila biotin (https://www.drmax.sk/dr-max-biotin-plus-60tbl), kvoli vlasom, tak musim povedat ze sa mi fakt spevnili nechty -- ovela menej sa lamu, celkovo posobia zdravsie. Spozorovane po cca 2 mesiaoch
@lila246 a prosím, spozorovala si zmenu k lepšiemu aj na vlasoch? 🙂
Beauty Kolagen od Pimp Your Body, vlasy mi rastu do dlhšej dĺžky ako predtým, nechty mám úplne pevne a haluz, že mi upravil aj menstruaciu(neviem, či kvôli vitamínu C), nie je už taká extrémne silná a trvá kratsie a aj plet sa mi zlepsila.
Dam aj link https://www.pimp.sk/kolagen/
Pozri moj profil.
Mne pomol Revalid na vlasy, ako vedlajsi ucinok sa mi vyrazne zlepsili nechty a pokozka.
Po dobrati este par mesiacov ucinok drzal. Potom samozrejme vyprchal.
Je fakt, ze je to predrazene a rovnaku sluzbu urcite urobia aj ine pripravky.
S lakom Eveline (konkretne 8v1) mam zlu skusenost. Zistila som pri nom, ze som alergicka na formaldehyd a ten je tam 2% (v beznom laku byva ovela menej, v niekotrych vobec). Inak, bolo to tam aj medzi ingredienciami vzadu zdoraznene, ze ma vyssi obsah formaldehydu, ale to som este netusila, ze alergiu mam. Bezne mi klasicky lak nic nerobi. Ani predtym nerobil, ani potom. Normalne bezne laky pouzivam nadalej.
Tak ak mas alergie, vyskusaj na jednom prste viac vrstiev, ci ti to neublizi. Mne to sposobilo bolestive stuhnutie klbov (od prstov postupne na cele telo) a silny opuch.
Lebo inak si ten lak kolegyne velmi chvalili, ze im pomohol na nechty. Preto som ho kupila. Zial, som ta smolovata vynimka, co ho pouzivat nesmie.
Používam spevňujúci lak na nechty z Oriflame. Chcela som skúsiť aj niečo iné..
Na vlasy mi pomáha výluh z rozmarínu. 2 hrste rozmarínu (dala som sušený, môže byť i čerstvý, ale ešte nemám dosť v koflíku). Uvarila v litri vody. Odstavila, nechala luhovať do vychladnutia. Dala z neho do rozprašovača a ku korienkom nastriekala. Ostatné do skleného pohára a do chladničky. Postupne dávam do rozprašovača.
Vhodné je to aplikovať pred zmývaním. Nastriekala som to poobede, zo začiatku akoby kondicioner na vlasoch, ale po usušení v pohode. Začala aplikovať 3x/týždeň. Mám lepšie vlasy. Skúsim i šampon rozmarínový z DM
Mne pomohla japonská manikúra. Predtým lamave otrasne nechty a teraz ich mam krásne pevné a zdrave
📌 pripnem sa, tiez sa mi velmi lamu
Ja používam spevňujúci lak na nechty a vyživujúci komplex na pleť, vlasy a nechty Wellosophy je to 3 mesačn kúra 😇vidím pozitívne zmeny 👌
keratínová výživa Rescue Rxx od CND . Obsahuje keratinovy proteín, jojobovy a mandľový olej. Už za mesiac budeš vidieť zmeny k lepšiemu. Je trošku drahšia ale vydrží veľmi dlho. Pred použitím poriadne flasticku pretrepat , naniesť na nechty a nechtoveho okolia nechať chvíľku a vmasirovat. Takto dva krát za deň prvý týždeň a potom raz za deň. Takto poctivo vydržať v aplikácii. A samozrejme nechty + ruky starostlivosť - pri práci v zahrade a čistiacimi prostriedkami mať rukavice,
Zinok je výborný na pevnosť nechtov
Mne pomohla japonská manikúra. Predtým lamave otrasne nechty a teraz ich mam krásne pevné a zdrave
@kikusenka1 ako často na ňu chodíš?ja 1x za mesiac, narastú mi a potom aj tak sa zlomia
@kikusenka1 ako často na ňu chodíš?ja 1x za mesiac, narastú mi a potom aj tak sa zlomia
@lilian183 už roky som nebola. Chodila som na ňu 2x do mesiaca pol roka a už asi 5 rokov som nebola lebo mam pevné nechty

Eveline lak ošetrujúci aj viac vrstiev