Ako dosiahnuť vlny: prípravky, natáčky alebo kulma
ahojte. Prosim o radu. Ako si natocit vlasy tak aby som mala penevlny a aj vydrzali? Aky postup zvolit a kedy si vlasy umyt, dat so do nich tuzidlo a kedy lak? Pripadne mi este nieco treba?
Natacky alebp radsej kulmu? Viete odporucit konkretne? Mam doma zehlicku aj kulmofen ale s tym sa mi to nedari urovbit pekne.
Dakujem
Úprimne mne asi celkovo len dobre držia natočené vlasy, ale ja napr nepoužívam ani tužidlo ani lak, akurát si dávam termoochranný sprej pred kulmou a natočené vlasy mi vydržia aj do druhého dňa. Používam klasickú Remington kulmu a na druhý deň väčšinou potrebujem len dotočiť trošku niektoré pramene, ale nie všetky vlasy ako prvý deň. Ten druhý deň mám skôr také voľnejšie vlny, ale držia 🙂 Ale zase neviem si natočiť vlasy so žehličkou, s ňou sa mi jednoducho narába pri natáčaní zle, u mňa jednoznačne kulma.
@veronikah96 vdaka. A aku mas kulmu prosim? Taku hrubsiu? Nevies mi prosim poslat presne druh ak si spokojna? Vdaka 🙂
ak máš prirodzene rovné vlasy tak je možné že nebude držať nič, možno iba trvalá…
niekomu drží bez všetkého, niekomu teba milion gelov a niekomu nepomôže nič - záleží od vlasu 😏
penpve tuzidlo a na noc natocit na ponozku -jedine co mi drzi ... skusala som natacy,kulmy. zehlicku aj neslavneslavny dyson-ten bol najhorsi ....
Tiez sa pripajam k ponozke. Pozri si natocenie na opasok od zupanu. Dobre to drzi. A na vlny treba teplo, tzn fenovat to, nechat opasok na noc a potom fixovat lakom.
@veronikah96 vdaka. A aku mas kulmu prosim? Taku hrubsiu? Nevies mi prosim poslat presne druh ak si spokojna? Vdaka 🙂
@lylyjana nie presne túto, ale je to najpodobnejší model čo sa aktuálne vyrába , je to taká stredná hrúbka 🙂 ja ale nevyužívam ten klip, ale len otočím prameň okolo klumy a podržím 🙂

Úprimne mne asi celkovo len dobre držia natočené vlasy, ale ja napr nepoužívam ani tužidlo ani lak, akurát si dávam termoochranný sprej pred kulmou a natočené vlasy mi vydržia aj do druhého dňa. Používam klasickú Remington kulmu a na druhý deň väčšinou potrebujem len dotočiť trošku niektoré pramene, ale nie všetky vlasy ako prvý deň. Ten druhý deň mám skôr také voľnejšie vlny, ale držia 🙂 Ale zase neviem si natočiť vlasy so žehličkou, s ňou sa mi jednoducho narába pri natáčaní zle, u mňa jednoznačne kulma.