Ako dosiahnuť vždy dokonale upravené vlasy?
Dievcata, ako dosiahnem taky ,,vyzor vzdy cerstvo rozcesanych peknych vlasov?,, proste vzdy uz po nejakej chvili co sa rozcesem sa mi tie vlasy tak pospajaju do takych chumacov, pouzlia a nevyzeraju tak pekne ale su take rozstrapatene, snad ma chapete co myslim. Neviem ci pouzivate nejaky na to specialny kondicioner alebo je to kvalitou vlasov? Dakujem za rady
No tak je to aj kvalitou vlasov... ale keď chceš také lesklé a upravené vlasy tak si daj zažehliť keratín.
@extempore moja dcéra mala vždy také vlasy, ucesala som jej a o hodinu už mala také ako pramienky pospájané. Ako keby sa ani necesala. Začala používať kefu na vlasy a odvtedy je to dobre.
keratin nedávaj, to je iba oklamanie nepriateľa a vlasy si zničíš...
kefa na vlasy s prírodnými štetinami môže pomôcť - ale pokiaľ máš vlasy čo len trochu vlnité, budú ti to robiť vždy ... preto by som sa zamerala na vhodný strih...
keratin nedávaj, to je iba oklamanie nepriateľa a vlasy si zničíš...
kefa na vlasy s prírodnými štetinami môže pomôcť - ale pokiaľ máš vlasy čo len trochu vlnité, budú ti to robiť vždy ... preto by som sa zamerala na vhodný strih...
dakujem za rady dievcata
Aj si ich zehlis? Fukas? Ci len rozceses?
Nič nepomôže 😭ja už nosim malý hrebeň aj v kabelke a cesem podľa potreby 😭🤣
Ja som zvykla nosiť pri sebe ten maly skladací hrebeň (kefu)a normálne sa ucesem keď treba. Je to často jednoducho o tom, aké máš vlasy, veľa s tým neurobíš.Zalezi síce na strihu,ale ani ten neurobí zázraky
Aj si ich zehlis? Fukas? Ci len rozceses?
@mk1111111111 zehlim iba niekedy a uz nefukam, iba nechavam volne uschnut, takze len rozcesem
Ja som zvykla nosiť pri sebe ten maly skladací hrebeň (kefu)a normálne sa ucesem keď treba. Je to často jednoducho o tom, aké máš vlasy, veľa s tým neurobíš.Zalezi síce na strihu,ale ani ten neurobí zázraky
@jaskolka jasne, nevedela som ze to moze zalezat aj od strihu, ale mam klasicky podstrihnute polodlhe, ziadne postupky a nejake take strihy.
@anlinqa ja mám rovné a rovnako sa mi zlepia. Dcéra detto. Asi nato treba mať nejakú kvalitu vlasov. Genetika je sviňa.
Mne staci dobre vyfukat po umyti. Potom uz len rano dofuknem, vydrzi mi cely den, ale treba na to stih. Ja mam bob , cca 5 az 10 cm pod usi, potom uz musim pristrihnut dlzku, aby som to mala pekne cely den. Ak skus nejaky iny strih
Mne staci dobre vyfukat po umyti. Potom uz len rano dofuknem, vydrzi mi cely den, ale treba na to stih. Ja mam bob , cca 5 az 10 cm pod usi, potom uz musim pristrihnut dlzku, aby som to mala pekne cely den. Ak skus nejaky iny strih
@mk1111111111 rozmyslam nad skratenim tiez, mas pravdu, moze byt, ze ked su uz dlhsie u niekoho tak uz nie su take pekne ako ked maju strih do urcitej dlzky
aj mne to robia vlasy a lezie mi to na nervy..ja mam aj vlnite trosku, takze je to este horsie
@anlinqa Ahoj ja mam tiež také vlasy a vždy som také mala , vyčešem sa kefou sú krásne rozčesané a idem napr niekde k lekárovi a kým tam prídem tá cesta do mesta a prídem do čakárne a mam vlasy pospájané do prameňov a chlpia sa mi samé chumáče... ja som.chodila aj ku kadernícke ale na takú vlasovú kúru tuším taka bahenna a potom olej do vlasov ,umyla sa to a potom na koniec znova olej do vlasov a fénom sa to zafúkalo q vysušili sa vlasy .. Už sa mi tak nemotaju vlasy ani chumáče toľko nemám ale mam taky typ vlasov že očešem a o ani nie pol hodinu mam vlasy po prameňoch
ja mám vlasy ako vodopád - lesklé, "sypké" po spreji Kallos KJMN 14v1, ale nemôžem ho používať v kuse, len raz začas. Ale krásne mám aj keď použijem po umývaní odvar zo žihľavy s lyžicou octu, len komu sa to stále chce...

No tak je to aj kvalitou vlasov... ale keď chceš také lesklé a upravené vlasy tak si daj zažehliť keratín.