Ako efektívne odstrániť upchaté póry na tvári?
ahojte chcela by som sa spytat ze ako sa mam zbavit upchatych porov? mam ich velmi viditelne a mam ich hlavne na nose a okoli. vyzera to strasne zle a neda sa mi ich zbavit, uz som skusala aj dvojfazove cistenie aj rozne masky ale nic mi nepomaha.
Zjavne pouzivas nieco co ich opakovane upchava 🤔 mne pomohlo dokladne cistenie nie len rukou ale aj kefkou na tvar mam taku gumenu a aj so stetinkami striedam ich podla potreby 🤣 a vyhodit vsetky kremy a nahradit ich serom.
@nynia takze nepouzivas ziadne kremy? len sera? dakujem za odpoved lebo sa idem zblaznit a vyskusam kludne vsetko😂
Išla by som ku kozmetické na hĺbkové Cistenie pleti aspoň 2-3x a potom by som zhodnotila či je to lepšie
@majkaaaaaaaaaaaaa
Vymeniť krem a odlicovacie produkty.
Ak nepouzivas tak zarad: enzimaticky peeling, toner
Mne sa upchavali póry z jedného odlicovacieho oleja.
...krem určite používaj, ale iný.
Čistiace osetrenie u kozmeticky...podľa stavu pleti
@nynia takze nepouzivas ziadne kremy? len sera? dakujem za odpoved lebo sa idem zblaznit a vyskusam kludne vsetko😂
@majkaaaaaaaaaaaaa ano aj SPF mam serum aj Ccko, Retinol, AHA+BHA, kys. hyaluronovu... Samozrejme nepouzivam vsetko naraz napr AHA+BHA som uz vyse mesiaca nemala lebo netreba mi ho. A produkty na cistenie, odlicovanie, toner mam z dermakozmetiky ale tie zmacky su o tom co komu sadne tak to treba len skusit stylom pokus-omyl.
@majkaaaaaaaaaaaaa ano aj SPF mam serum aj Ccko, Retinol, AHA+BHA, kys. hyaluronovu... Samozrejme nepouzivam vsetko naraz napr AHA+BHA som uz vyse mesiaca nemala lebo netreba mi ho. A produkty na cistenie, odlicovanie, toner mam z dermakozmetiky ale tie zmacky su o tom co komu sadne tak to treba len skusit stylom pokus-omyl.
@nynia dakujem krasne
@majkaaaaaaaaaaaaa
Vymeniť krem a odlicovacie produkty.
Ak nepouzivas tak zarad: enzimaticky peeling, toner
Mne sa upchavali póry z jedného odlicovacieho oleja.
...krem určite používaj, ale iný.
@gejb dakujem krasne
@gejb dakujem krasne
@majkaaaaaaaaaaaaa kozmetička mi vždy pomohla. Mne sa póry upchávali z C-čka.
@majkaaaaaaaaaaaaa ahoj mne pomohil čistiaci prístroj 🙂
Mám 3 tipy:
1. COSRX BHA Blackhead Power Liquid
https://ksisters.sk/product/cosrx-bha-blackhead...
4% betaine salicylate (jemná forma BHA kyseliny salicylovej). Preniká do pórov, rozpúšťa maz a pomáha odstraňovať čierne bodky a nečistoty. Osobne mám toto a je to fakt vynikajúce.
2. Beauty of Joseon Red Bean Refreshing Pore Mask
https://ksisters.sk/product/beauty-of-joseon-re...
Ideálna na čistenie bez podráždenia.
3. Axis-Y Daily Purifying Treatment Toner https://ksisters.sk/product/axis-y-daily-purify...
Čistí póry, znižuje zápal a začervenanie+ veľká výhoda je aj antibakteriálny účinok, ideálne pre aknóznu pleť.
Ak náhodou sa to rozhodneš skúsiť mám aj zľavový kód ma prvú objednavku v hodnote 5€, kód je: FV8SCZB
@majkaaaaaaaaaaaaa peeling, kefka na tvár, naparovanie, krém geloviteho typu.

Zjavne pouzivas nieco co ich opakovane upchava 🤔 mne pomohlo dokladne cistenie nie len rukou ale aj kefkou na tvar mam taku gumenu a aj so stetinkami striedam ich podla potreby 🤣 a vyhodit vsetky kremy a nahradit ich serom.