Ako efektívne zbaliť líčidlá na svadbu?
Ahojte baby,prišla som si pre nejaký nápad alebo radu alebo niečo. Som vyučená kozmetička a líčenie má vždy bavilo rovnako ako to ostatné,po škole som šla na materskú ale venovala som sa stále tu líčeniu,tú peeling on alebo depilácií,ide ale o to že vždy niekto prišiel za mnou alebo som si veci ktoré som potrebovala zbalila do nejakej menšej kozmetickej taštičky,teraz ale idem líčiť budúcu švagrinú, teda bratovu budúcu manželku na svadbu....bývajú vyše 5hodin od nás,ja tam pôjdem o deň skôr a nechcem si baliť všetko do obrovského kufra tak ma napadlo že si zbalím menší kufor s oblečením a tak a zvlášť nejakú tašku so všetkým čo treba( líčidlá, štetce a podobne sarapatičky ale nemám na to nijakú tašku preto som sa chcela spýtať čo je na to ideálne? kúpiť si rovno špeciálny kufrík na to nech to nemusím prehadzovaťnaozaj zbaliť? Alebo nejakú menšiu tašku ako sa dávajú ku kufru? A čo vlastne naozaj zbaliť? Poukladať a tak,nikdy som to neriešila a pritom viem že nepotrebujem mať stres ale aj tak,chcem pôsobiť profesionálne trošku, chápete.
Za každú radu Ďakujem....❤️🤎
Poprípade ak by sa tu našla nejaká dobrá duša ktorá by mala na predaj nejaký kufrík alebo niečo také veeeeelmi by mi to pomohlo.
@cimage ako kedy,ak je to niekto koho nemám takto ďaleko chodia baby ku mne,ak je to niekto ďaleko,ja si spravím výlet ale toto je asi aj kvôli tomu že to nie je obyčajný klient alebo teda klientka(nemyslím v zlom) je to budúca švagriná preto to beriem tak že idem k nim skôr,budem ju potom aj líčiť a vlastne potom aj ostanem u nich po svadbe

Ak to vyuzijes aj neskor, tak si kup kufrik na to urceny. Neviem ci chodis za klientkami, alebo chodia k tebe. Moja kamoska robi manikuru a pedikuru, chodi za babami domov a kupila si na to kufrik na kolieskach. Ak to nevyuzijes, tak to zbal do kozmetickej tasky a supni do kufra. Neviem kolko toho bude, nemam predstavu.