Ako fungujú laky Le Mini Macaron?
Pekný večer, prosím Vás ako funguje le mini macaron? Doma mám klasický gél lak a lampu..čiže base, farebný lak, top a dám do lampy..keby som si kúpila lak od le mini macaron, tak sú všetky akoby tri kroky v jednom laku, či? 🙂a nepotrebujem ich originálnu lampu? Ďakujem za objasnenie. P.S. s čím máte lepšie skúsenosti? S le mini macaron alebo klasika base, lak a top? 🙂🙏
Ano, spravne pises, ten lak je akoby 3v1. Mala som jeden, ale neokuzlil ma, dlhsie mi vydrzi klasika - na kazdy krok samostatny lak
Ďakujem vám 🙂
Mne sa tie le mini macaron vobec nepozdavaju, za mna su velmi riedke, treba viac vrstiev a aj tak to nevyzera dobre a mne drzia malo, 4 dni ( mam ale obyc ledlampu,mozno sorigis lepsie vytvrdi) ...skor sa mi pozdavaju striplac Alesandro ( alebo tak nejak sa volaju, v dmke som kupovala), no mam aj normalny gel lak 5v1, ze netreba bazu a ani topcoat potom, jednym gellakom spravim vsetko, drzia aj 3 tyzdne, len teda macaron a alesandro su zlupovacie, to je pre mne celkom vyhoda oproti klasickemu gellaku
Nekupuj, je to onicom. Ak mas slabe nechty hned ti to popraska a osupe sa.
Ja to mám a vydrzia mi dlhsie - tak tyzden a pol a potom vidim prvé supanie. Ale mám tu velku lampu cize nechty si spravím aj do 20 min nové pekne. Robím si väčšinou stále tie isté farby dookola a ked chcem z casu na cas vzor tak dam nalepku a potom zhora este vrstvu laku. Za mna super.

Ahoj, ja používam Rocklac - je to len čisto farebný lak, dve vrsty a lampa. Rýchla práca a vydrží cca sedem dní. Ak mám rozštiepený necht alebo s ním rýpem do niečoho tak aj menej, ale väčšinou mi stačí opraviť ten jeden necht alebo rovno aj ostatné prelakujem treťou vrstvou a takto to spolu dáme aj dva týždne.