icon

Ako jednoducho zafarbiť vlasy umývaním?

16. máj 2025

Existuje niečo čím si len jednoducho umyjem vlasy a zafarbia sa mi? Kedysi som si dávala hennu, ale už má to nebaví sa s tým babrať... Farbu nechcem,lebo nám štyri vlasy na hlave...

anitka_4
16. máj 2025

Existujú tuším šampóny a masky,alebo čo to je? Volá sa to Maria Nila. Ale nema to taký efekt ako farba alebo henna. Je to len taká prírodná tonovacka by som povedala.

autor
16. máj 2025
@anitka_4

Existujú tuším šampóny a masky,alebo čo to je? Volá sa to Maria Nila. Ale nema to taký efekt ako farba alebo henna. Je to len taká prírodná tonovacka by som povedala.

@anitka_4 ďakujem, idem pozrieť. Lebo začínam mať aj šediny, a chcem niečo rýchle a čo by nezničili vlasy... Ak niečo také je...

domiklik
16. máj 2025

Nuž šediny už samponikom nezafarbis. Ja mam na hlave jeden šedivý prameň, ktorý mi kaderníčka farbí riadnou farbou a zvyšok šampónom bez amoniaku. Profil farba ti vlasy neznici, vieš si nouzafarbit vlasy aj sama,pokial nejde o nejaké komplikovane farbenie. Pozri si matrix color sync, je tam 75% ne krytie šedin. Ak nie, tak permanentná farba je matrix so color.

anitka_4
19. máj 2025
@domiklik

Nuž šediny už samponikom nezafarbis. Ja mam na hlave jeden šedivý prameň, ktorý mi kaderníčka farbí riadnou farbou a zvyšok šampónom bez amoniaku. Profil farba ti vlasy neznici, vieš si nouzafarbit vlasy aj sama,pokial nejde o nejaké komplikovane farbenie. Pozri si matrix color sync, je tam 75% ne krytie šedin. Ak nie, tak permanentná farba je matrix so color.

Autorka,myslím,že ta Maria Nila na šediny nepomôže. Bude to treba riešiť ako píše @domiklik

adik64
19. máj 2025

Ja by som sa doma do toho nepustala, zverila by som sa kadernicke. Dnesne farby su setrne aj k jemnym vlasom.