icon

Ako jemne zosvetliť vlasy bez kaderníčky?

14. apr 2024

Ahojte, existuje nejake? Mala som cierne, stiahla som n arysave, dala hnedu a nechala. Farba sa mi pacila, ale zacala opat farba hrdzaviet. Ja sprosta som nahodila naspat ciernu........... 🤦🏻‍♀️ Po cca 3 tyzdnoch mi ta cierna presla do peknej tmavo hnedej, ktora sa mi paci, ale prijala by som este minimalne zosvetlenie. Cely ten zosvetlovaci proces nechcem vykonat. Co mam robit? Existuje nejaky sampon, alebo hocico, co urychluje vyblednutie farby z vlasov?

Samozrejme nechcem mat svetlohnede. To mi je jasne. :D

Ku kadernicke nejdem.

Dakujem!

radka1232
14. apr 2024

vitamin C , v dmke predavaju taky rozdrveny uz na prasok, zmiesat so samponom, naniest na vlasy a nechat posobit a umyt....nie je to ucinok ako peroxid samozrejme ale mne to pomohlo, viac krat som si to spravila 🙂

https://voono.sk/blog/ako-prirodne-zosvetlit-vl...

autor
14. apr 2024

@radka1232 hmm.. Mam toma normalne v tabletkach, ak ho rozdrvym a rozmiesam so samponom? Alebo maskou? Ci hlupost?

sintra
14. apr 2024

Tvoje vlasy sa ti urcite podakuju za taketo domace experimenty 🙄 Aj zuby si sama doma vrtas?

autor
14. apr 2024

@sintra odlahlo ti?

sintra
14. apr 2024

Ani nie 😀 Skratka sa pozastavujem nad tym, ako ludia premyslaju.

autor
14. apr 2024

@sintra super! ;) uzivaj si!

radka1232
15. apr 2024

kludne aj tak sa da, iba je to robota s tym drvenim :D

radka1232
15. apr 2024

@sintra zuby a vlasy su celkom rozdiel.. myslim si, ze hladat setrnejsie sposoby nie je vobec zle.. kadernicka ti na vlasy da peroxid, za ktory sa ti vlasy urcite nepodakuju a autorka si zela iba minimalne zosvetlenie, je uplne normalne hladat domace alternativy... ja sa skor pozastavujem nad tym ako ludia nepremyslaju 😉