icon

Ako máte doma uložené líčidlá?

12. júl 2025

Baby, kde máte uložený mejkap a iné líčidlá?
Presťahovali sme sa do nového bytu, vybaľujeme a premýšľam, ako to uložiť niekam do kúpeľne aby to bolo praktické ale aj estetické, aby to netvorilo bordel už na pohlad. Máme šuflík v skrinke pod umývadlom, ale ten je dosť nízko a mať to všetko tam mi príde dosť nepraktické. Rozmýšlala som možno nad nejakým pekným estetickým kufríkom alebo nejakým iným úložným prestorom ktorý by bol permanentne na doske vedľa umývadla, ale bolo by to zatvorené a vyzeralo by to esteticky a nie ako bordel. V starom byte som mala skrinku vedľa umývadla a v nej šuflík v parádnej výške vedľa seba, vždy som ho len vysunula keď som sa maľovala. Ako to máte vy? Máte nejaké také kufríky alebo iné uložné boxy?

majamat
12. júl 2025

ja moc neporadim, lebo u mna to moc esteticky nevyzera.
mam na pracke vrchnu cast kozmetickeho kufrika a v rohu mam taku tu komodu/kontajner na kolieckach so 4 suplikmi. a moc mi to tam neladi. mam toho strasne vela, jedno obdobie soms a venovala skusaniu riznych typov makeupov a nazbieralo sa mi strasne vela dekorativky. postupne redukujem,a el stale nei som shcopna pouzivat denne to iste. rada prestriedavam.

ada12345
12. júl 2025

Osobne by som si ich ulozila do nejakeho pekneho kosika a mala pod umyvadlom v skrinke. Ked pouzivam, vyberiem cely kosik a potom ho zase odlozim. Nechcela by som to tam mat nonstop vystavene a uz vobec nie nejaky kufrik mat pri umyvadle stale na ociach. Samozrejme zavisi aj od toho kolko toho mas.

autor
12. júl 2025
@majamat

ja moc neporadim, lebo u mna to moc esteticky nevyzera.
mam na pracke vrchnu cast kozmetickeho kufrika a v rohu mam taku tu komodu/kontajner na kolieckach so 4 suplikmi. a moc mi to tam neladi. mam toho strasne vela, jedno obdobie soms a venovala skusaniu riznych typov makeupov a nazbieralo sa mi strasne vela dekorativky. postupne redukujem,a el stale nei som shcopna pouzivat denne to iste. rada prestriedavam.

@majamat Tiež mám toho veľa, lebo stále niečo skúšam, preto aj ten problém. Keby je toho do jednej malej kozmetickej taštičky, tak by som si asi jednu peknú malú našla a položila si to na dosku vedľa umývadla, ale toto je množstvo ozaj tak na šuflík :D

doriiis
12. júl 2025

Líčidlá zásadne nedrzim v kúpeľni.Tak isto ako parfémy.Vlhko a teplo im nerobí dobre.Mam ich v kozmetickej taštičke v skrini,kde mám aj kozmetiku,pleťové krémy,olejčeky a tak

la_dolce_vita
12. júl 2025

Vsetko mam potriedene a poukladane v kosikoch, ktore mam vo vacsej skrinke v kupelni. V nej mam ulozene vsetko, nechcem mat zapratanu kupelnu, cim menej, tym lepsie.

autor
12. júl 2025
@doriiis

Líčidlá zásadne nedrzim v kúpeľni.Tak isto ako parfémy.Vlhko a teplo im nerobí dobre.Mam ich v kozmetickej taštičke v skrini,kde mám aj kozmetiku,pleťové krémy,olejčeky a tak

@doriiis Ale asi máš potom nejaký kozmetický stolík, kde sa líčiš, však? Premýšľala som aj nad takým riešením, ale to časom. Určite by sa na dennom svetle v izbe lepšie líčilo ako v kúpeľni.

malaopicka
12. júl 2025

Kozmetický stôl v spálni mám a tam mám organizéry v suflikoch, štetce a parfumy na stole.

alyson29
12. júl 2025

Ja mám v spálni kozmetický stolík so zrkadlom, kde si aj robím gélové nechty a aj sa líčim (líčidlá mám v stolíku v jednom šuflíku, veci na gélové nechty v druhom)

doriiis
12. júl 2025

Liečim sa sediac na posteli so zrkadielkom v ruke.Cele moje líčenie zaberie max 30 min.Licim sa pri dennom svetle alebo si nastavím svetlo na prírodný odtieň.Stojac v kúpeľni,v teple,vlhku a pri zlom svetle by to vyzeralo hrozne

majamat
12. júl 2025
@anonym_autor

@majamat Tiež mám toho veľa, lebo stále niečo skúšam, preto aj ten problém. Keby je toho do jednej malej kozmetickej taštičky, tak by som si asi jednu peknú malú našla a položila si to na dosku vedľa umývadla, ale toto je množstvo ozaj tak na šuflík :D

@anonym_autor ja uz som zredukovala,a le ani na suplik by to u mna nebolo, na viac suplikov. aj ked dolezite je, ake su velke. 😀
bezne okolo 10makeupov, teraz mam asi 4-5, este mam asi 5 pudrov + 2 pudrove makeupy, asi 5 podkladovych baz, mozno aj viac. 4 bronzery. paletku licenie + 5 dalsich liceniek, paletiek ocnych tienov mam do 10. fakt neviem. neviem to ani spocitat.
mala som bezne aj cez 50 ceruziek a pod. ruzov som tiez mala okolo 50, ak nie aj viac. keby ratam s leskamia vsetko an pery, tak asi aj okolo 100to bolo.
co viem isto, ez som bezne mala 120 stetcov, pricom som davala prec tie,c o sa mi nepacili a dokupila dalsie. 😀 bola to mania,a le uz ma to tak neberie a avyse plet uz nie je co byvala. uz tot ak neukaze, starne. preto je toho vela, co mi uz nesedi.

majamat
Autor odpoveď zmazal
michaela329
12. júl 2025

@anonym_autor mám organizér v šuflíku. Kufrík mám tiež a prázdny, lebo sa mi nechcelo ho otvárať a prenášať a rozmýšľať, kde ho položiť. Za mňa je fajn, keď idem líčiť, ale nie u seba doma.

barny
12. júl 2025

Mam kozmeticky stolik v spalni, tam mam vsetko a som max spokojna

pinkgirl
12. júl 2025

Mávala som to na otvorenej poličke v kúpeľni. Ako deti rástli a potrebovali aj oni svoj priestor, tak som sa odtiaľ stiahla aby si mali kam dať holenie a špeciálne zubné kefky k strojčekom a na poličke som si nechala len korektor a makeup. Ostatné šminky mám v kozmetickej taštičke - mám ich viac. Tie líčidlá čo používam denne sú v jednej a tá je na šuflikovom regále položená.

guudy
13. júl 2025

Ja mam zrkadlovu skrinku s osvetlenim nad umyvadlom. Tam mam oi aj dekorativnu kozmetiku.

biba_18
13. júl 2025

do kúpelne to nepatrí. takže asi tak. ja sa ani nelíčim v kúpelni kvôli svetlu
veci mám v košikoch a organizéroch v šuflikoch a v poličke…

bg92
14. júl 2025

v tastickach/kosickoch v zatvorenej skrinke. neznasam povykladane veci. mam to v kupelni kedze sa licim tam (je velka s oknom a obrovskym zrkadlom)