icon

Ako nájsť dôveryhodného tatéra?

5. apr 2025

Tetovania sa mi vždy páčili, ale nechcela som si dať vytetovať len tak hocičo len aby bolo, ani žiadne mená, dátumy narodenia atak. Povedala som si, že ak už tetovanie, tak niečo originálne a také čo bude mať pre mňa hlboký význam. A už dlho mám v hlave presne také tetovanie, ale riešim, že ako to vlastne funguje? Ako nájsť niekoho komu budem dôverovať? Je to aj zásah do tela aj tam ten výtvor budem mať doživotne. Desí ma, že sa mi konečný výsledok nebude páčiť a potom čo? A to sa tam ide najskôr na nejakú konzultáciu? Nemám v okolí nikoho s tetovaním koho by som sa spýtala. Bolesť nejak neriešim, ale fakt to tak bolí? :D

janka_23
5. apr 2025

Pozri si tetovacie štúdia v okolí, vela z nich má svoje práce zverejnené aj na internete. Ja som sa rozhodovala podľa toho. A co sa tyka bolesti tak myslím ze dosť zalezi od miesta kde si dáš tetovanie urobiť

crazy_cat_lady
5. apr 2025

Bolest zavisi od miesta, velkosti, farebnosti..

Pozri si studia v okoli, tateri maju vzdy svoje portfolio, akemu druhu tetovania sa venuju..

anavixy
5. apr 2025

Hlavne nechod do prveho salonu, do najlacnejsieho salonu, musis si prezriet prace konkretneho tatera a podla toho si vyberat, nie kazdy robi kazdy styl, kvoli kvalitnemu tetovaniu sa oplati aj cestovat, takze ai najdi nejakych taterov a hladaj podla ich prace. Odporucam instagram..

hederamonstera
5. apr 2025

Ja som proste nasla taterku, ktorej styl som uplne milovala(kazdy tater ma svoj styl malovania). A potom sme sa stretli a rozpravali sa o tom, co mam rada, co by som chcela a co by to malo symbolizovat a teda ona mi potom nakreslila navrh a ja som vzdy padla na rit (mam od nej posledne 3 a kebyze mam este tu odvahu co som mala, necham sa od nej potetovat cela)

Musis citit co chces, co je pre teba dolezite. Nie len ze chcem nejake tetovanie

lensii
5. apr 2025

Ja mam veľa tetovani, niektoré boleli viac ine menej . Mam ich po rukach , na chrbte ,noha stehná.

lindous
5. apr 2025

Mňa to bolelo riadne a to na mieste, kde by to všeobecne bolestivé byť nemalo a zas naopak mám dosť veľa kamošov/kamošiek skoro celých potetovaných, čo si aj pri tých bolestivejších miestach v pohode pospali, takže toto bude individuálne 😅 a tiež som si vyberala podľa portfólia, kto robí štýl aký sa mi páči a aký som chcela, návrh som mala v hlave zopár rokov, než to išlo na telo, konzultovali sme to cez IG, nákres mi taterka niekoľkokrát upravovala a ešte aj po tom, čo mi už nalepila šablónu sme ešte menili veľkosť, keď už sme to videli na tele 😅 začni sa obzerať po tateroch, ale ak máš akékoľvek pochybnosti, dala by som tomu ešte čas

lenocka335
6. apr 2025

popozeraj si na instagrame ráce konkrétneho tatéra prípadne nejaké jeho hodnotenia, a napíš mu že by si chcela tetovanie a pošli prípadne fotku alebo aspoň opis a veľkosť toho čo chceš. spolu to skonzultujete, či už cez správy alebo potom osobne a bude dobre. Hlavne sa najedz pred tým a obleč si niečo čierne ideálne