icon

Ako nájsť fakt dobrý denný krém pre 27-ročnú?

20. dec 2023

Ajojte zháňam kvalitný denný krem. S čím ste naozaj spokojne? Kľudne pridajte fotku krému.

n3la
20. dec 2023

Ja osobné som veľmi spokojná so značkou olival, pozri si 🙂

lily09
20. dec 2023

Aky mate typ pleti? Ja ju mam zmiesanu, resp. T- zonu, a zaroven uz aj suchsie miesta na licach, takze mam asi vsetko. Na mastnu cast Eucerin Dermopure, na lica Eucerin lipobalance- je mastnejsi takze skor na noc, alebo cez den potom Avene Hydrance legere. Kedysi mali Eucerin aj Aquaporin activ, bol super ale uz sa nevyraba.

autor
20. dec 2023

@lily09
@lily09 mám normalnu plet

lily09
20. dec 2023

Zalezi od toho aj do akej sumy pojdete, podla mna je dobre ist do lekarenskych znaciek- Bioderma, LaRoche a pod, Avene, ja kebyze nemam mastnu tak idem aj do olejcekov, su rozne- hroznovy, sipkovy, arganovy..skuste si to pozriet

bluemoon24
20. dec 2023

Hyaluron B3 active od Avene je za me topka! Mam normalni plet se sklonem k suchym mistum a tento mi vyborne sedl.

mila23
20. dec 2023

A čo očakávaš od toho krému? Či všetko naraz? Lebo iba krem nestačí… treba komplexnú starostlivosť. Ak máš nejakú rutinu ….že používaš tonery, sera a pod. tak stačí jednoduchší hydratacny krem - pretože aktívne látky dostáva pleť z celej rutiny