Ako nájsť fakt dobrý denný krém pre 27-ročnú?
Ajojte zháňam kvalitný denný krem. S čím ste naozaj spokojne? Kľudne pridajte fotku krému.
Aky mate typ pleti? Ja ju mam zmiesanu, resp. T- zonu, a zaroven uz aj suchsie miesta na licach, takze mam asi vsetko. Na mastnu cast Eucerin Dermopure, na lica Eucerin lipobalance- je mastnejsi takze skor na noc, alebo cez den potom Avene Hydrance legere. Kedysi mali Eucerin aj Aquaporin activ, bol super ale uz sa nevyraba.
Zalezi od toho aj do akej sumy pojdete, podla mna je dobre ist do lekarenskych znaciek- Bioderma, LaRoche a pod, Avene, ja kebyze nemam mastnu tak idem aj do olejcekov, su rozne- hroznovy, sipkovy, arganovy..skuste si to pozriet
Hyaluron B3 active od Avene je za me topka! Mam normalni plet se sklonem k suchym mistum a tento mi vyborne sedl.
A čo očakávaš od toho krému? Či všetko naraz? Lebo iba krem nestačí… treba komplexnú starostlivosť. Ak máš nejakú rutinu ….že používaš tonery, sera a pod. tak stačí jednoduchší hydratacny krem - pretože aktívne látky dostáva pleť z celej rutiny

Ja osobné som veľmi spokojná so značkou olival, pozri si 🙂