icon

Ako najúčinnejšie vybieliť zuby?

12. jún 2025

Odporučte, ako najúčinnejšie vybieliť zuby? Ambulantne? Ktorá metóda? Alebo nejaká bieliaca súprava na doma? Alebo nejaké pasty? Ďakujem za tipy a skúsenosti.

laurinka27
12. jún 2025

Najúčinnejšie je kombinované bielenie Pure whitening, informuj sa u zubára.

nikoletta1712
12. jún 2025

Ja som si dala bieliť u zubára, stálo to 290€, trvalo to asi hodinu…Síce potom celý ten deň som mala citlivé zuby, ale výsledok krásny…No musíš mať zuby bez kazov a urobenú dentálnu hygienu pred bielením…

doublexgirl
12. jún 2025
@laurinka27

Najúčinnejšie je kombinované bielenie Pure whitening, informuj sa u zubára.

@laurinka27 Suhlasim, super bielenie

gejb
13. jún 2025

Viete niektorá porovnať bielenie pure whitening
vs. opalescence? 🤔

autor
13. jún 2025
@gejb

Viete niektorá porovnať bielenie pure whitening
vs. opalescence? 🤔

@gejb to by aj mna zaujimalo, na nete sa pise, ze PW je jemnejsie v porovnani s O

gejb
13. jún 2025

Ja väčšinou čítam pozitívne recenzie na PW tak som dúfala že to bude niečo extra. Keďže po opalescence u mňa efekt takmer 0. 🤨

petracandle
13. jún 2025

U dobrého zubára - či už priamo uňho alebo bieliacz súpravu, ktorú ti dá na doma.
Alebo ak chceš "obísť zubára tak Crest pásiky.
Žiadna pasta nemá efekt bielenia čiže bleach maximálne jemné zafarbenie - whitening

livsi
13. jún 2025

Pásiky Crest. Úplná topka. Vyjde to lacnejšie ako bielenie u zubára

koniarova
14. jún 2025
@livsi

Pásiky Crest. Úplná topka. Vyjde to lacnejšie ako bielenie u zubára

@livsi ktoré konkrétne?

livsi
15. jún 2025
@koniarova

@livsi ktoré konkrétne?

@koniarova prvé som mala crest Brilliance gentleman (uz ich asi nevyrábajú) a potom tieto. Neviem ako sa presne volali. Ale boli na citlivé zuby. Zuby som mala citlivejšie aj tak, ale bielili super.

koniarova
15. jún 2025
@livsi

@koniarova prvé som mala crest Brilliance gentleman (uz ich asi nevyrábajú) a potom tieto. Neviem ako sa presne volali. Ale boli na citlivé zuby. Zuby som mala citlivejšie aj tak, ale bielili super.

@livsi ďakujem.❤️