Ako obnoviť zničené suché vlasy?
Baby takéto mam vlasy. Co pomôže? Strihať uz nie, už som posledný rok strihala a strihala, uz nechcem. Ďakujem

Mne kedysi pomohol kokosový zábal a dobré sú aj oleje ako macadamový, argánový alebo avokádový
a zničené sú z čoho? ak ich striháš a stále sú zničené, niečo nerobíš dobre ...
Zehlis ich, fukas?na to aké sú krátke sú dosť zničené.Ja mám arganový olej ten si dávam, po umytí masku.Kup si niečo lepšie z kaderníckych prípravkov Matrix, Loreal, Wella...
@87modrykonik určite ísť do salónu kvalitného na ošetrenie nejaké
Nič z drogérii ti naozaj až tak nepomôže toto treba riešiť do hĺbky ……. Kadernicka
@87modrykonik aku mas domacu starostlivost ? Zehlis, fenujes ci inac tepelne upravujes ? Chcelo by to test vlaskov ze co im chyba, ale asi aj hydratacia aj protein. Pred tepelnou upravou je potrebna ochrana, inac sa vlasy palia, presusuju. Skus nejake hydratacne masky 1-2x tyzdenne, olejcek do koncekov, po kazdom umyti vlasov kondicioner ! Mne sedia produkty Loreal Professionel, zo zaciatku kedysi aj rada Wella SP. Mozes skusit nejaku kuru u kadernika na obnovu vlasovej struktury. Mne pomohol Olaplex aj kura od Schwarzkopf. Vlasy setrne cesat netrhat, nenosit v silne zopnutom cope. Ak je to vsak ale uplne zle, zial nic ine ako ostrihat nepomoze a pockat kym dorastu, len zacat robit nejake opatrenia aby sa viac tak nenicili.
Ja zvažujem vyskúšať Biotin práve kvôli vlasom, su na to dobre recenzie na zlepšenie kvality vlasov a nechtov , nemate s tym nahodou niekto vlastnu skusenost ? Vdaka
https://etabletka.sk/obchod/solgar-biotin-1000µ...
@87modrykonik
Kožnej by som to spomenula.Skoč si tam hoc aj s iným problémom a popri reči by som sa opýtala.

Pripnem sa, tiež mam takýto problém 😔