Ako obnoviť zničené suché vlasy?
Mne kedysi pomohol kokosový zábal a dobré sú aj oleje ako macadamový, argánový alebo avokádový
Zehlis ich, fukas?na to aké sú krátke sú dosť zničené.Ja mám arganový olej ten si dávam, po umytí masku.Kup si niečo lepšie z kaderníckych prípravkov Matrix, Loreal, Wella...
@87modrykonik určite ísť do salónu kvalitného na ošetrenie nejaké
Nič z drogérii ti naozaj až tak nepomôže toto treba riešiť do hĺbky ……. Kadernicka
@87modrykonik aku mas domacu starostlivost ? Zehlis, fenujes ci inac tepelne upravujes ? Chcelo by to test vlaskov ze co im chyba, ale asi aj hydratacia aj protein. Pred tepelnou upravou je potrebna ochrana, inac sa vlasy palia, presusuju. Skus nejake hydratacne masky 1-2x tyzdenne, olejcek do koncekov, po kazdom umyti vlasov kondicioner ! Mne sedia produkty Loreal Professionel, zo zaciatku kedysi aj rada Wella SP. Mozes skusit nejaku kuru u kadernika na obnovu vlasovej struktury. Mne pomohol Olaplex aj kura od Schwarzkopf. Vlasy setrne cesat netrhat, nenosit v silne zopnutom cope. Ak je to vsak ale uplne zle, zial nic ine ako ostrihat nepomoze a pockat kym dorastu, len zacat robit nejake opatrenia aby sa viac tak nenicili.
Ja zvažujem vyskúšať Biotin práve kvôli vlasom, su na to dobre recenzie na zlepšenie kvality vlasov a nechtov , nemate s tym nahodou niekto vlastnu skusenost ? Vdaka
https://etabletka.sk/obchod/solgar-biotin-1000µ...
@87modrykonik
Kožnej by som to spomenula.Skoč si tam hoc aj s iným problémom a popri reči by som sa opýtala.

Pripnem sa, tiež mam takýto problém 😔