icon

Ako odmaľovať špirálu z citlivých očí bez podráždenia?

16. feb 2025

Baby, čo používate na odmalovanie špirály z oči ? Mám moc citlivé oči a vadí mi aj hocijaká špirála. Skúšala som už rôzne odličovače na oči, no strašne na štípu oči potom a tečú mi slzy. Ďakujem vám 🙂

bec
16. feb 2025

Odlicovaci olej od modrej pupavy https://www.modrapupava.sk/produkt/odlicovaci-a...
Mala som rovnaky problem a toto je super

lubkovaandrejka
16. feb 2025

Ahoj 🙂 ja mam tiez ten problem. Mne zase pomohol tento odlicovac. Ak si neskusala,tak odporucam.

biba_18
16. feb 2025

ja používam clean it zero od banila co. alebo bione med a q10
https://www.notino.sk/search.asp?exps=banila
https://www.notino.sk/bione-cosmetics/honey-q10...

13uzivatelka11
16. feb 2025

Načo vôbec používaš špirálu, keď ti robí problémy? Mam to isté, preto to nepoužívam 🤷‍♀️ nevravím o komplet líčení.

svetlonos
16. feb 2025

Mne kedysi veľmi často slzuevalu oči a preto som špirálu prestala používať. Hlavne po jednom nákupe v neste, ked sa veeela ľudí na mňa usmievali zrazu. Myslela sim, ze asi som tak dibre naladena a vyžaruje to do okolia 😁. Tak som sa tiež usmievala až do príchodu domov. Isla som umyť ruky a pri pohľade do zrkadla som chytila tacvst smiechu 😂 To moje "super vyzarivanie" bol výzor komisára s monogamie. V meste mi totiž skzuli oči, neuvedomila som si tu linku a skúšali a pozbierala sa rukou.
Dúfam, že z typov, ktoré si dostala nájdeš pre teba vyhovujúci a nebudeš uz musieť plakať pri odličovaní 🙂

katie253
16. feb 2025

Bioderma intensive eyes cream

kaca222
16. feb 2025

Ahoj, ja mám posledné roky problémy s očami, skúsila som asi 10 rôznych špirál a aj tak mi dráždia oči. To isté krémy, už som vychytala tie čo nevadia, ale dlho to trvalo.
Snáď niečo najdes v tipoch od ostatných, ale ja si oči odličujem čisto vodou. Všetko ostatné mi robilo problémy

anika
16. feb 2025

Co vsetko si skusala napr?

anika
16. feb 2025

Dvojfazovy? Ja mam rada od biodermy, od oriflame, od mk

danielle21
16. feb 2025

Mne po dlhom hladani a skusani konecne sadol odlicovac od bioderma sensibio, mam aj kremik na oci a cistiaci gel, za mna super, dovtedy ma vzdy palili oci

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kaca222
16. feb 2025

@kittykat22 viem si o tomto niekde prosím načítať viac? Ja naozaj neviem nájsť špirálu, ktorá by sadla. Aj keď som už mala také, čo nerobili problémy, zrazu po case začali. Určite boli ale otvorené niekoľko mesiacov

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kaca222
17. feb 2025

@kittykat22 vyskúšam, ďakujem za tip. Pouzivam Hylo Dual kvapky na odporúčanie očnej. Odkedy sa nemaľujem, nenosím sosovky a pouzivam len tých pár druhov krémov čo sú ok, je to dobré. Ale občas sa potrebujem namaľovať 🤷‍♀️

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
biba_18
17. feb 2025

@kittykat22 @kaca222 ja nepoužívam špirály dlhšie ako 3 mesiace, niektoré aj menej… práve kvôli baktériám…

kittykat22
Autor odpoveď zmazal