icon

Ako odstrániť jemné chĺpky nad kolenami?

14. aug 2025

Ahoj baby. Mám celoživotný problem s chlpmi od kolien vyššie. Mám ich tam jemne bledé a nikdy mi nejdu oholiť žiletkou. Nemáte nejaké overené rady ako ich odstrániť? 😅

o__o
14. aug 2025

Niektore zeny si holia aj chlpky na tvari (este jemnejsie a bledsie), tak neverim, ze by jedna ziletka neoholila chlpy na stehnach..

biba_18
14. aug 2025

celkom nerozumiem dôvodu holiť si jemné svetlé chlpky? 😲

anonym_d2bb41
14. aug 2025
@biba_18

@biba_18 ja si oholim stehna tak 2x za leto, viac sa mi to tak paci ked mam plavky alebo šortky, sukňu 🙂

autor
14. aug 2025
@o__o

Niektore zeny si holia aj chlpky na tvari (este jemnejsie a bledsie), tak neverim, ze by jedna ziletka neoholila chlpy na stehnach..

@o__o skôr ide o kolená

autor
14. aug 2025
@biba_18

@biba_18 je to nechutné ? 😀 keď mi na kolena zasvieti slnko vyzerám ako opica

anonym_2bf404
14. aug 2025

@anonym_autor A to som si myslela, že som jediná čo si neholí stehná.🙈 Tiež tam mám svetlé chĺpky... Ale bojím sa, že keď si ich začnem holiť bude to vyzerať ako od kolien dole. Tam mi zhustli, stmavli... . Tiež keď zasvieti slnko ich je viac vidno. Tak neviem či sme divné či čo 😁

martulka48
14. aug 2025

@anonym_autor obyčajným epilátorom. Stačí použiť 2-3 x do roka

januska12323
14. aug 2025

Žiletkou, neviem ako ti to môže neísť.

autor
15. aug 2025
@januska12323

Žiletkou, neviem ako ti to môže neísť.

@januska12323 dosť normálne to môže neísť, sú tak jemné, že ich nevie žiletka oholiť

dadis
15. aug 2025

voskom/cukrovou pastou

barka1
15. aug 2025
@anonym_autor

@januska12323 dosť normálne to môže neísť, sú tak jemné, že ich nevie žiletka oholiť

Tak vymeň žiletku a pritlač.
Alebo sa ohol strojcekom. Alebo si kup depilacny krém.

anonym_84d57d
15. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak vyskusaj uplne novu kvalitnu a ostru ziletku, +holiacu penu.. v sprche ked je pokozka mäkka..

bielasovicka
15. aug 2025

Holiť si kolena, čo? No nič, asi som už stará na takéto informácie 😄

izalisa
15. aug 2025

Ja epilujem celé nohy az po kolená, a epilátor vytrhá aj tie jemné chĺpky.

petracandle
15. aug 2025

@anonym_autor nerozumiem ako ti nemôže ísť niečo holiť 😃 však si kúp novú, poriadku žiletku a hol ich pokrčené. Ale skôr ti odporúčam epilácia, depilačný krém alebo ideálne vosk

autor
15. aug 2025

Dievčatá, žiletku mám novú, dávam si aj peeling a následne penu na holenie. Proste to tie jemne chĺpky nevezme

januska12323
15. aug 2025

Mne vezme bez problémov, depiláčný krém si skúšala? Ten je na slabšie.