Ako odstrániť jemné chĺpky nad kolenami?
Ahoj baby. Mám celoživotný problem s chlpmi od kolien vyššie. Mám ich tam jemne bledé a nikdy mi nejdu oholiť žiletkou. Nemáte nejaké overené rady ako ich odstrániť? 😅
celkom nerozumiem dôvodu holiť si jemné svetlé chlpky? 😲
@biba_18 ja si oholim stehna tak 2x za leto, viac sa mi to tak paci ked mam plavky alebo šortky, sukňu 🙂
Niektore zeny si holia aj chlpky na tvari (este jemnejsie a bledsie), tak neverim, ze by jedna ziletka neoholila chlpy na stehnach..
@o__o skôr ide o kolená
@biba_18 je to nechutné ? 😀 keď mi na kolena zasvieti slnko vyzerám ako opica
@anonym_autor A to som si myslela, že som jediná čo si neholí stehná.🙈 Tiež tam mám svetlé chĺpky... Ale bojím sa, že keď si ich začnem holiť bude to vyzerať ako od kolien dole. Tam mi zhustli, stmavli... . Tiež keď zasvieti slnko ich je viac vidno. Tak neviem či sme divné či čo 😁
@anonym_autor obyčajným epilátorom. Stačí použiť 2-3 x do roka
Žiletkou, neviem ako ti to môže neísť.
Žiletkou, neviem ako ti to môže neísť.
@januska12323 dosť normálne to môže neísť, sú tak jemné, že ich nevie žiletka oholiť
voskom/cukrovou pastou
@januska12323 dosť normálne to môže neísť, sú tak jemné, že ich nevie žiletka oholiť
Tak vymeň žiletku a pritlač.
Alebo sa ohol strojcekom. Alebo si kup depilacny krém.
@anonym_autor tak vyskusaj uplne novu kvalitnu a ostru ziletku, +holiacu penu.. v sprche ked je pokozka mäkka..
Holiť si kolena, čo? No nič, asi som už stará na takéto informácie 😄
Ja epilujem celé nohy az po kolená, a epilátor vytrhá aj tie jemné chĺpky.
@anonym_autor nerozumiem ako ti nemôže ísť niečo holiť 😃 však si kúp novú, poriadku žiletku a hol ich pokrčené. Ale skôr ti odporúčam epilácia, depilačný krém alebo ideálne vosk
Dievčatá, žiletku mám novú, dávam si aj peeling a následne penu na holenie. Proste to tie jemne chĺpky nevezme
Mne vezme bez problémov, depiláčný krém si skúšala? Ten je na slabšie.

Niektore zeny si holia aj chlpky na tvari (este jemnejsie a bledsie), tak neverim, ze by jedna ziletka neoholila chlpy na stehnach..