icon

Ako účinne odstrániť popraskané žilky na tvári?

20erika07
22. jan 2025

Ahojte ženy, máte niektorá skúsenosť s odstraňovaním popraskaných žiliek na tvári? Poslednú dobu sa moja pleť stala citlivou a popraskali žilky, rozširuje sa to. Potrebujem čím skôr zasiahnuť 🙏
Ženy, ktoré ste to podstúpili, pomohlo?
Ďakujem veľmi pekne.

janka_23
22. jan 2025

@20erika07 ano, chodim na odstránenie laserom a vždy pomôže

20erika07
autor
22. jan 2025

@janka_23 ďakujem, takže ono sa to opakuje? Neodstrania sa navždy?

20erika07
autor
22. jan 2025

Prosím, aj odporúčanie na niekoho (miesto), nemám vôbec skúsenosti so žiadnymi estetickymi zásahmi ,dakujem

ukgirls
22. jan 2025

treba najst pricinu..rosacea? nasadit krem pouzivat spf upravit stracu ... laser odstrani skodu(zilky) ale neriesi chorobu

janka_23
22. jan 2025

@20erika07 ak máš pokožku nachylnu na tvorbu popraskanych cievok tak sa ti to bude opakovať. Ja na to chodím raz za rok.

20erika07
autor
22. jan 2025

@ukgirls tak popravde nikdy som sa o pleť extra nestarala kym som sa nerozhodla ze už je čas, zamerala som sa na korejsku kozmetiku no po roku používania mi tak zcitlivela pleť, nepoužívam ani mejkap, bb krem nič, len vycistim pleť gélom, toner , peptidy ,krem, spf50,všetko na citlivú plet, a raz za týždeň enzymaticky peeling. Predtým keď som mala ešte pleť normálnu, som používala od ordinary peeling aha/bha a myslím, že asi kvôli tomu mi ostala citlivá pleť a začali sa mi tvoriť žilky. Teraz mi najhoršie robí teplo, alebo striedanie teplo zima, to mam vkuse pocit ze mi tvar horí zvnútra .
Tak myslím, že príčina bude pre mna v nevhodnom peelingu, uz ho nepoužívam od minulého leta . Len asi následky sú trvalé :-/

20erika07
autor
22. jan 2025

@janka_23 raz za rok je ešte v pohode frekvencia, len vôbec netuším kam mam ísť:-/

michaela329
22. jan 2025

Pozri pracoviska v Tvojom meste, je fajn, ak to robí kožný lekár a nie kozmetička. Mne odstránenie vydržalo napríklad 5 rokov, teraz v tehotenstve mi pár prasklo. Takže toto bude individuálne. Inak robíš všetko správne, možno by som sa priamo na zákroku opytala na kozmetiku a obmedzila peeling.

janka_23
22. jan 2025

@20erika07 ja chodím vo Zvolene do medicentra. Určite aj v bb niečo také existuje, skús si vygooglit

20erika07
autor
22. jan 2025

@michaela329
@janka_23 ďakujem vám 😊

janka_23
22. jan 2025

@20erika07 nie je za čo 🙂