icon

Ako opraviť oranžový odtieň po farbení vlasov?

mista4
16. apr 2025

Ahoj určite tu uz bola taká téma svoje vlasy mám hnedé včera mi švagriná robila ombré no chytilo tak do ryšavá priložíme foto ..chcem to aby to zbledlo a rýchlejším spôsobom ako z tým šampónom nato určený..tonovaxie sa chcem spýtať sa nanáša na čele vlasy alebo iba na to zafarbené a či mi moja farba tiež niečo spraví či bude iná po Tom tónované alebo ako ..ďakujem krasne

mista4
autor
16. apr 2025

Pridávam foto

gabriela2952
16. apr 2025

@mista4 prepáč, ale určite by som išla ku kaderničke

lukbe
16. apr 2025

Áno, tieto veci by som sama neskúšala, ale inak, nie je to zlé.

luccija
16. apr 2025

@mista4 na prvej fotke to vôbec nie je zle a zdá sa mi prirodzenejšie ako bledé.Tonuje sa všetko.Kup si fialovy šampón nechaj trocha dlhšie a uvidíš to stiahne trocha

mista4
autor
16. apr 2025

@luccija ten mám ale myslela som že niečo ako som písala to tónované len neviem ako sa to robí a či mi zmení aj farbu mojich vlasov alebo ako

luccija
16. apr 2025

@mista4 nejako výrazne nie skôr ti to chytí na tie odfarbene, ale akú farbu chces docieliť?
To sa skôr robí, keď máš úplnú blond a chces to mať tmavšie, chladné.A z drogérie už vôbec nie označím ti kaderníčku spýtaj sa musím nájsť nick

mista4
autor
16. apr 2025

@luccija ako keď mi zbledne moja farba o trošku to nevadí ale nie že by to na ryšavá aj to chytilo

mista4
autor
16. apr 2025

@mista4 takýto odtieň by som si predstavovala..to asi tým šampónom nedosiahneme

petracandle
16. apr 2025

@mista4 budem zlá, ale keď si si to predstavovala TAKTO tak si nemala byť lakomá a ísť poriadnej kaderníčke!

tim23
16. apr 2025

Tak ako na obrázku to mať určite nebudeš

mista4
autor
Autor odpoveď zmazal
mista4
autor
16. apr 2025

@petracandle v pohode neurazam sa,ale som na invalidnom dôchodku tak bohužiaľ kaderníčku si dovoliť nemozem

petracandle
16. apr 2025

@mista4 tak potom žiaľ musíš počítať s možnosťou, že to nevyjde podľa tvojich predstáv. Hentake kvalitné ombre ako na obrazku stojí u kadernicky aj 200 eur. Pekne urobené ombre je žiaľ drahé.

Nemáš to vyslovene zlé ani takto, len to nie je to čo si chcela- logicky.

Možno ti tu niekto skúsený poradí ako to riešiť, ale nemáte možnosti - produkty či skúsenosti ako kaderníčka a bála by som sa, že si to ešte zhoršíš alebo zničíš vlasy.

luccija
16. apr 2025

@mista4 ja by som si na tvojom mieste dala spraviť hustý tenký melír a ten potom môžeš tonovat ako chces, alebo nech ti dorobiť kamarátka ďalšie tenké pramene

mista4
autor
16. apr 2025

@luccija veď to som chcela vedieť či to tónovanie mi zmení aj farbu mojich vlasov alebo nie keď by som chcela tonovat melír tak predsa môžem aj toto nie?

zub_casu
18. apr 2025

Podla mna to vyzera v pohode, nerieš to, odrastie

mista4
autor
18. apr 2025

@zub_casu ja nechcem aby to odrastlo práve ja už som mala tak spravené vlasy niekedy zopár krát len som chcela radu o rýchlejšie zblednutie tých vlasov nič viac nie že som není spokojna