icon

Ako podporiť rast a hustotu vlasov?

6. nov 2025

Ahojte dva roky som postupne sťahovala z čiernej na blong. Aktuálne každé tri mesiace melír a tonujeme. Avšak vlásky sú ešte slabé a aj o kus vlasov som prišla keďže som si dlho nepodstrihavala a mala som ich rozstiepene a určite tomu dopomohlo aj sťahovanie aj keď to nebolo nič razantne a šli sme na to pomaly.
Máte niečo overené s čím by som vedela pomôcť rastú a hustote? Ďakujem

parvinka0001
6. nov 2025

Ak raz máš dane že máš mať jemné vlasy tak hustota nikdy nebude . Ja mám jemne ale beriem methion komplex a biotin .ja som chcela aby mi vlasy narástli .

saprofytkaveronika
10. nov 2025

Ja som cely zivot "bojovala" s tenkymi vlasmi, ktore napriek hocijakej starostlivosti nedorastli dalej ako po lem podprsenky cca...a teraz po 2 porodoch a kojeniach mam hustejsie a dlhsie vlasy ako v mladosti, nikto nechape :D pridavam si do samponov jeden speci prirodny olejcek, do spravy asi mozem poslat aj link predpokladam.

brona235
14. nov 2025
@saprofytkaveronika

Ja som cely zivot "bojovala" s tenkymi vlasmi, ktore napriek hocijakej starostlivosti nedorastli dalej ako po lem podprsenky cca...a teraz po 2 porodoch a kojeniach mam hustejsie a dlhsie vlasy ako v mladosti, nikto nechape :D pridavam si do samponov jeden speci prirodny olejcek, do spravy asi mozem poslat aj link predpokladam.

@saprofytkaveronika pošli aj mne prosím ťa. 🙏🏻

parvinka0001
14. nov 2025
@saprofytkaveronika

@saprofytkaveronika chcela by som vidieť ten "zázračný" olejčeky ktorý isto predávas