icon

Ako podporiť rast fúzov a chĺpkov na tele?

marcel19
18. aug 2025

Chlapi ako podporiť zvýšenie zarastania tváre a tela? Nejaké osvedčené typy?

3petka
18. aug 2025

@marcel19 a ty si čo žena či chlap?? Mužský nick ale profil žena. zarastanie na tvári u muža ešte pochopím ale na tele, to kto chce?

marcel19
autor
18. aug 2025
@3petka

@marcel19 a ty si čo žena či chlap?? Mužský nick ale profil žena. zarastanie na tvári u muža ešte pochopím ale na tele, to kto chce?

@3petka Muž a hľadám osvedčené typy na zarastenie

anonym_c35e2e
18. aug 2025
@marcel19

@3petka Muž a hľadám osvedčené typy na zarastenie

@marcel19 je to hormonálna záležitosť, ak ti nie je dané byť ako z planéty opic tak nič

beata_k
18. aug 2025

@marcel19 Musis sa casto holit, ale skor je to vecou genetiky.

sissy27
18. aug 2025
@beata_k

@beata_k eeeeh ako prosim caste holenie ovplyvni pocet vlasovych korienkov? Neviem ci sa niekedy dockame dna, ze tento nezmysel prestanu ludia konecne udrzovat pri zivote 🙈

sissy27
18. aug 2025

@marcel19 nijako, pocet vlasovych korienkov mas dany, nijako nevyrobis nove. Jedine transplantaciou, ale to je nakladna a neista zalezitost.
Ale teda nie kazdu zenu pritahuju chlpati muzi, mna napriklad vobec.

beata_k
18. aug 2025
@sissy27

@beata_k eeeeh ako prosim caste holenie ovplyvni pocet vlasovych korienkov? Neviem ci sa niekedy dockame dna, ze tento nezmysel prestanu ludia konecne udrzovat pri zivote 🙈

@sissy27 Pocet viasovych korienkov viac nebude. Co vsak bude, ze budu hrubsie. A brada tym posobi hustejsie

cutespider
18. aug 2025

Zaručený tip je - čakaj. S vekom pribúdajú chlpy, ale aj tam, kde by si nechcel (v nose, v ušiach). Môžeš skúsiť zvýšenie testosterónu, ale premysli si, či Ti stojí za to hustejšia brada na úkor vypadaných vlasov.

sisska96
18. aug 2025
@beata_k

@beata_k Môže sa holiť každí den, nebude mať viac chlpov 😂

beata_k
18. aug 2025
@sisska96

@beata_k Môže sa holiť každí den, nebude mať viac chlpov 😂

@sisska96 Uz som to tu pisala...

mirokub
Odpoveď bola odstránená
sissy27
18. aug 2025
@beata_k

@sissy27 Pocet viasovych korienkov viac nebude. Co vsak bude, ze budu hrubsie. A brada tym posobi hustejsie

@beata_k nie, nie a este raz nie 🙈 je to len “opticky klam”. Vlas / chlp ma tvar kuzela, spicka je tensia, jemnejsia, lebo je to najstarsia a najopotrebenejsia cast. Ked vlas / chlp zastrihnes alebo zrezes ziletkou, tak to spravis v jeho hrubsej casti a ta je ostra (preto je strnisko na dotyk drsne) a tym, ze odstranis tenke konce, tak OPTICKY to posobi hustejsie. Ale znova ako to porastie, budu sa konce opotrebovavat, stensovat a znova si tam kde pred strihanim / holenim. Takze este raz: holenie / strihanie NEZAHUSTUJE ani nerobi ziaden iny zazrak/

beata_k
18. aug 2025
@sissy27

@beata_k nie, nie a este raz nie 🙈 je to len “opticky klam”. Vlas / chlp ma tvar kuzela, spicka je tensia, jemnejsia, lebo je to najstarsia a najopotrebenejsia cast. Ked vlas / chlp zastrihnes alebo zrezes ziletkou, tak to spravis v jeho hrubsej casti a ta je ostra (preto je strnisko na dotyk drsne) a tym, ze odstranis tenke konce, tak OPTICKY to posobi hustejsie. Ale znova ako to porastie, budu sa konce opotrebovavat, stensovat a znova si tam kde pred strihanim / holenim. Takze este raz: holenie / strihanie NEZAHUSTUJE ani nerobi ziaden iny zazrak/

@sissy27 Aj opticky klam staci tam, kde genetika nezmoze nic. Nechytaj ma za slovicka.

sissy27
18. aug 2025
@beata_k

@sissy27 Aj opticky klam staci tam, kde genetika nezmoze nic. Nechytaj ma za slovicka.

@beata_k ja ta nechytam za slovicka, to, ze strihanie / holenie nijako nepomoze hustote alebo hrubke vlasov / ochlpenia, je proste fakt. Ak by sa pytal na “opticky klam” tak mu poradim “vlasy v spreji” alebo nalepovacie brady / fuzy / vlasy.