icon

Ako používať menštruačné nohavičky bez vložky?

sasulka1111
25. apr 2025

Ahojte žienky chcem sa vás opýtať zvažujem si kúpiť menštruačne nohavičky len jedno mi vrta hlavou vlastne ako sa používajú normálne keď máte menštruačiu tak si oblečiete len nohavičky bez vložky alebo tamponu? To vám nepretečie? Ja používam len vložky a teda neviem si predstaviť mat cely deň nohavičky .

nynia
25. apr 2025

Ja nepouzivam ale nepretecu to je zmysel tych nohaviciek, vacsina co som pozerala sa mozu nosit takych 6hodin co pre mna by bolo nerealne. Ako na wc vymenit by som druhe vedela ale uz pri predstave, ze tie co dam dole by som mala niekde neumyte mi je zle (a umyvat niekde v praci alebo verejnych wc taky blazon este nie som a take mokre tiez neviem kde by som dala) alebo este horsie keby som ich mala uplne cely den. Takze urcite zvaz aj to, ci mas ich kde vymenit a co s tymi pouzitymi lebo to ma najviac odradilo od nich.

belle_vie
25. apr 2025

Tie kvalitne nepretecu, maju specialnu absorbcnu vrstvu. Len ozaj musis natrafit na vyrobcu. Tie z Lindexu mi ani raz nepretiekli, no ked som napr. Skusala zo Zalanda znacky Magic bodyfashion a Dorina. Doriny mi vydrzia tak 2 h, magic bodyfashion idem reklamovat, tie mi do 5 minut pretiekli. Tie z Lindexu v poho vydrzia 4-6hodin, mozno i viac.

belle_vie
25. apr 2025
@nynia

Ja nepouzivam ale nepretecu to je zmysel tych nohaviciek, vacsina co som pozerala sa mozu nosit takych 6hodin co pre mna by bolo nerealne. Ako na wc vymenit by som druhe vedela ale uz pri predstave, ze tie co dam dole by som mala niekde neumyte mi je zle (a umyvat niekde v praci alebo verejnych wc taky blazon este nie som a take mokre tiez neviem kde by som dala) alebo este horsie keby som ich mala uplne cely den. Takze urcite zvaz aj to, ci mas ich kde vymenit a co s tymi pouzitymi lebo to ma najviac odradilo od nich.

@nynia ja mam nepremokavu tasticku. Niektore znacky ju davaju rovno s gatkami. Ale ja pouzivam taku z Abaraka legin 🙂

gabika8855
25. apr 2025

Ja mam snuggs a pouzivam ich hlavne na noc, do fitka a ked som doma alebo ked mam uz posledne dni menzesu ze slaby tak kludne aj do prace...proste mi vadia v tej chvili aj vložky aj tampony....no na prve dni ked mam silny menzes mi nestacia uz som pretiekla s nimi par krat cize bud dam tampon a nohavicky ako poistku ak nahodou by som s tamponom pretiekla .....a su na to speci vrecuska do ktorych ich vlozis a zavries ked si ich menis v praci

zuzinka888
25. apr 2025

Ja si davam vlozku/ tampon na to nohavicky- po 4 jodinach vlozku vyhodim a necham si len nohavicky kym nepridem domov- vadilo by mi 12 hodin iba v nohavickach a ani neviem ci by to zvladli. Ked som doma- vymenim. Je fajn mat aspon 5 kusov

marcellka32
25. apr 2025

Po práci chodím ešte do mesta/stretnutie/kultúra/šport....neviem si predstaviť mať tie použité v taške, hoci aj v sáčku, ja proste nie

deedol
25. apr 2025

Ja robim z domu cize za mna v pohode. Odporucam modibodi

ankare
25. apr 2025

@sasulka1111 mám najsavejsie od Perties, Lada sa volajú, a vydržia celú noc aj v najtazsom dni. Bez vložky, samozrejme.

lejla77
25. apr 2025

Odporucam Perties Bathory, neviem si vynachvalit

ruzasipova
25. apr 2025
@lejla77

Odporucam Perties Bathory, neviem si vynachvalit

@lejla77 Aj ja ich mam. Ked sme si to s kolegynami objenavali, sme sa inak smiali, aky prihodny nazov.

izabela181
25. apr 2025

@sasulka1111 ja používam už len nohavičky, nekombinujem to s nicim 😊 mám ich už ale asi 8 ks, takze je to super. Mám Snuggs Hugger a z DMky Jessa (kvalita rovnaká, cena veľmi rozdielna)
Prvé 2-3 dni mám silnú menštruáciu, ale tých 8 hodín v práci vydržia 😊 nosím pre istotu v kabelke náhradné, stalo sa že som v práci menila. Nie je to nič hrozne podľa mna. Ved idem na wc, prezleciem nohavičky a tie použité dám do sacku. Ved tam nebudú týždeň ale len pár hodin, kým prídem domov.
Ja si celkovo menštruačné nohavičky neviem vynachváliť, za mna suoer vec 😊

marcellka32
25. apr 2025
@izabela181

@sasulka1111 ja používam už len nohavičky, nekombinujem to s nicim 😊 mám ich už ale asi 8 ks, takze je to super. Mám Snuggs Hugger a z DMky Jessa (kvalita rovnaká, cena veľmi rozdielna)
Prvé 2-3 dni mám silnú menštruáciu, ale tých 8 hodín v práci vydržia 😊 nosím pre istotu v kabelke náhradné, stalo sa že som v práci menila. Nie je to nič hrozne podľa mna. Ved idem na wc, prezleciem nohavičky a tie použité dám do sacku. Ved tam nebudú týždeň ale len pár hodin, kým prídem domov.
Ja si celkovo menštruačné nohavičky neviem vynachváliť, za mna suoer vec 😊

@izabela181 každý má hranicu komfortu inde, či už pri nosení 9 hod nasiaknutych nohavičiek alebo potom ešte pár hodín v taške (keďže ako píšem vyššie nejdem z práce domov)

zana134
25. apr 2025
@ankare

@sasulka1111 mám najsavejsie od Perties, Lada sa volajú, a vydržia celú noc aj v najtazsom dni. Bez vložky, samozrejme.

@ankare prosím ťa, vieš mi poradiť , ako sedia veľkostne, lebo normálne nosím nohavičky S-M a podľa ich tabuľky som L. Ďakujem

ankare
25. apr 2025
@zana134

@ankare prosím ťa, vieš mi poradiť , ako sedia veľkostne, lebo normálne nosím nohavičky S-M a podľa ich tabuľky som L. Ďakujem

@zana134 ja som si objednávala podľa ich veľkostnej tabuľky a sadli mi.

luckajozko21
25. apr 2025

Ja ich pouzivam s menstr. kaliskom. Mam niekolko ks z lindexu. Citim sa s nimi istejsie. Aj ked by mi pretiekol kalisok, tak viem, ze som v pohode. Hlavne na noc, to bol vzdy velky problem so vsetkymi hyg. potrebami. Uplne iba nohavicky, akoze hej funguje to, ale mne je to hrozne neprijemne. Takto je to uplne super.

petamich
25. apr 2025

Ano pouzivaju sa bez vlozky, menis tak casto ako potrebujes, prvy den menim aj kazde styri hodiny, ak treba. Do prace nosim nepremokavu tasticku, ved realne ich zabalis, ta sava vrstva je len dnu. Mam teda niekolko kusov, aby mi vystacili na jednu menstruaciu. Za mna super 🙂

zana134
25. apr 2025
@ankare

@zana134 ja som si objednávala podľa ich veľkostnej tabuľky a sadli mi.

@ankare dakujem

veronika2316
26. apr 2025

Ja mám snugs a som spokojná prvé dni keď som v práci si viem dať tampón ale som potom aspoň taká istejšia že keby aj pretečie tak sa nič nedeje. Jeden jediný krát sa mi stalo že mi pretiekli aj nohavicky ale inak aj celú noc vydržia aj cez deň

sasulka1111
autor
26. apr 2025

Ďakujem za radi 🙂 zvažujem či si ich kúpiť pretože ja mávam prve dni silnú menštruáciu takú ze my aj najhrubšia vložka pretečie mam menštruáciu len 4 dní co možno ak tak posledné dny by som vyskúšala keďže menštruácia nieje taka silna 🙂 .

deedol
26. apr 2025
@sasulka1111

Ďakujem za radi 🙂 zvažujem či si ich kúpiť pretože ja mávam prve dni silnú menštruáciu takú ze my aj najhrubšia vložka pretečie mam menštruáciu len 4 dní co možno ak tak posledné dny by som vyskúšala keďže menštruácia nieje taka silna 🙂 .

@sasulka1111 kamoska mavala silnu a prave vtedy ich pouzivala, na noc v kombinacii s niecim inym a bola rada, ze konecne nepreteka