icon

Ako prebieha manikúra v obchodnom dome?

13. dec 2024

Zeny, chcem si dat pred vianocami spravit manikuru. Na nechty vobec nechodim, nemam teda ziadnu nechtarku a myslim ze uz ani nikoho nezozeniem. Tak ze pojdem jednorazovo na nechty do salonu v obchodaku ktoru robia cudzinci. Prosim vas ako to tam prebieha? Len tam naklusem sadnem si a pockam kym ma oslovia? (Som velky introvert takze si musim ked tak natrenovat co poviem 🤭) Pridem len s fotkou alebo si musim u nich vybrat? Budu mi rozumiet? Byvate spokojne? Dakujem za vase skusenosti

Strana
z2
sara07
13. dec 2024

ak maju volno zoberu, ak nie tak sa objednáš , ak chceš nejaký vzor alebo niečo treba fotku ak nie máš tam vzorky lakov čo robia
rozumiet rozumeju ako kde , aj s komunikáciou je to horšie
a tak ako vedia zle urobit oni vedia aj klasika salon zle urobit, vyslovene si treba najst

autor
13. dec 2024

@sara07 aha tam sa objednava? To by ma nenapadlo v takom niecom. Maju tam vzdy dost ludi tak snad to urobia celkom dobre.

sara07
13. dec 2024

záleží kedy prideš a v ktory den, niekedy maju volno uplne niekedy je plno

a_alexandra_a
13. dec 2024

Radšej si to rozmysli. Nenič si nechty kvôli jednej príležitosti. Radšej si nalakuj sama doma. V týchto čínskych salónoch býva pochybná hygiena, bez dostatočnej dezinfekcie a sterilizácie, používaný materiál je tiež pochybný. O výsledku ani nehovorím... Myslím, že pleseň na nechtoch ti za to nestojí 🙂

lasona
13. dec 2024

@a_alexandra_a ešte si zabudla spomenúť ze im nerozumiet..

hipuska
13. dec 2024

Presne, ani ja by som nešla, kvôli jednorazovéj záležitosti. Ako si ich chces dat potom dole? To treba spilnikovat celý necht, inak hrozí, že ti strhne aj časť tvojho. Nič nie je horšie a skaredsie ako vyrastajúci gélový necht. Keď už, tak si daj spraviť iba manikúru a nalakuj si nechty doma.

autor
13. dec 2024

@a_alexandra_a myslis ze je to naozaj take ked tam stale chodi tolko zien?
@hipuska nemam nechty v takom stave aby stacilo len nalakovanie doma. Mam elektricku brusku, viem si ho zbrusit sama.

rozculena
13. dec 2024

neverím,že dodržiavajú hygienu

a_alexandra_a
13. dec 2024

Veľa žien tam chodí kvôli tomu, že sú lacní. Neriešia, ako to vyzerá a aká je hygiena, hlavne, že majú nechty. Máš o tom aj články kde sú reálne skúsenosti. Ja som tak bola raz, lebo som na poslednú chvíľu nevedela zohnať termín a povedala som si, že nikdy viac. To bolo otrasné. Ocapkaný polepený vzorkovník, pilník vytiahla z nejakého šuplíka, len tak bez obalu, fľaštičky zatečené, urobila mi totálne hrubé nechty, vlnkové, každá strana mala inú hrúbku... no hanbila som sa ako pes za také nechty...
Ako hovorí @hipuska choď len napr. na japonskú manikúru a potom si nalakuj sama doma.

autor
13. dec 2024

@a_alexandra_a mam okusane niektore a nemam pekne nechty momentalne. Inak si davam len doma gellak ale teraz su v takom stave ze treba normalne gelove. Och😩

a_alexandra_a
13. dec 2024

Tak to už tým duplom by som nešla k číňankám

autor
13. dec 2024

@a_alexandra_a teraz uplne nechapem preco uz duplom?

luccija
13. dec 2024

Moje kolegyne chodili a mali pekne tenké nechty kvalitné spravene.Ja by som sa nebála, keby to bol des nikto tam nesedi

lucia13022023
13. dec 2024

Radšej by som si nalepila doma nejaké press on nechty ako ísť do takého salonu. Sorry not sorry, nechty sú otrasné, nekvalitne urobene, nerozumiet im, hygiena 0 bodov. A to ze je tam vzdy veľa ľudí? Aj v Sinsay je vždy veľa ľudí kvalita stojí za hovno.

a_alexandra_a
13. dec 2024

Autorka - keď nemáš dobré svoje nechty a okúsané, aby ti nezaniesli infekciu, určite ti ich predtým neošetria

a_alexandra_a
13. dec 2024

@luccija Ale sedia tam aj tak a vedia, že hygiena je tam otrasná a materiál s ktorým pracujú takisto. A to len preto, že zaplatia 20€. Prečo myslíš, že cena je polovičná oproti normálnym salónom? Lebo pracujú s materiálom z aliexpresu za pár drobných

marienka1989
13. dec 2024

ja chodím k číňankám už 5 rokov každý mesiac na gel lak nechty, a som maximálne spokojná. Vždy mi zbrúsi ten gel lak a vidím, že mám nechty pekné pod ním, aj pevné, žiadne tenké zaplesnené ako to tu niektoré opisujú. Mám ich vždy kvalitne urobené aj veľmi pekné. Dokonca keď som ešte pred číňankami chodila k "normálnej" slovenskej nechtárke, tak sa mi neraz stalo, že sa mi necht odlúpil alebo aj zlomil, a tu sa mi to nestalo.

luckajozko21
13. dec 2024

Na jednorazovu akciu to riesim press on nechtami ako je spomenute hore. Mam 2 sady z minora, ale urcite su okej aj ine. Upravila som si ich podla seba. Na par hodin mi to v pohode vydrzi. Po akcii davam dole.
Ak by som vedela, ze si budem lakovat castejsie, tak mam doma lampu a gellak - laky ale teraz nenosim, takze uz mi vyschli. Cize aj toto su moznosti.

autor
13. dec 2024

@luckajozko21 no moja predstava je ze mi vydrzia aspon do noveho roka.

luccija
13. dec 2024

@a_alexandra_a u nás stoja 35eur🙂popise sa o nekvalite veľa tiež som chodila k normálnej nechtsrke odlepil sa mi necht atď odvtedy si robím sama gellak.Nie som odborník, aby som porovnávala materiál, ale tak negatívne to nevidim.
Ktovie koľko kvalitných nechtarok objednáva materiál kade tade

autor
13. dec 2024

@a_alexandra_a pred rokom ked som sla na svadbu som bola u nechtarky, mala z ruscony vsettko a do tyzdna mi uletel jeden necht. Akoze materialy su mi ukradnute, kedze to nechcem dorabat a ide mi o obdobie vianoce az novy rok a koniec. No mam obavy ako to bude vyzerat a ako si pisala tiez sa vela hovori o horsej hygiene ale nikdy som tam nebola ani nepoznam nikoho tak neviem to uplne posudit a spravit si nazor.

zmrzlinka2021
13. dec 2024

Chodím k viernamcom a som veľmi spokojná

ninusa221
13. dec 2024

@a_alexandra_a my povedz kde teraz zoženie dobrú nechtarku takto pred vianocami? Ja keď som ešte chodila na nechty tak mi dávala termíny už v septembri a to som k nej chodila roky rokuce…ja napríklad poznám veľa žien čo chodí na nechty k činanom a teda niektoré majú oveľa krajšie nechty ako od nechtarky.

vroni
13. dec 2024

Chodím v pohode k viernamcom, už hádam 15 rokov a v živote som nemala ani pleseň ani hrubé nechty. Keď som niekde nebola spokojná, viac som tam nešla. Chodila som chvíľu aj k slovenskej nechtarke, robila pekné nechty, ale objednávky ako na neurochirurgii, týždne vopred a na to som nemala ani čas ani nervy. Svoje nechty mám otrasné malé, stiepive a nemožného tvaru, takže gelace su moja jediná šanca nemať ruky ako z hororu.

svetlonos
13. dec 2024

@marienka1989
bolo by idealne, keby ste tu všetky aj písali kam konkrétne chodíte. Su Číňanka, ktoré dbajú na hygienu a vedia to robiť kvalitné. Ale aj ladacky. Daj presný kontakt, mozno pomôžeš iným 🙂.

simcas75
14. dec 2024

Kľudne choď, je to jednorazovo na akciu a potom si to zbrusiš keď máš tú brúsku doma. Mne nechty vydržia tak 4 tyzdne max, čiže do nového roku aj tebe isto. Držím palce.

ghostsgirl
14. dec 2024

Vietnamske salony absolutne nedodrziavaju hygienicke poziadavky, vazne by som tam nesla. Oni ani netusia na co tam ten sterilizator maju, vacsinou ho ani zapnut nevedia. Casto krat tam pracuju ludia bez odbornej a zdravotnej sposobilosti. Niekedy ani len tie trapne 200 hodinove kurzy nemaju absolvovane. Inak sa tam da ist aj bez objednania, to je asi hlavny dovod preco tam tolko zien chodi. Niektore zeny ani nevedia rozoznat kvalitu, hlavne, ze maju umele drapy s peknym obrazkom a su spoko. Pokial tam naozaj chces ist, staci, ze si tam sadnes a pockas chvilu. Ved sama uvidis ten prach z nechtov vsade, zaspinene nastroje a laky z cinskych skladov.

vroni
14. dec 2024

@ghostsgirl, jasné, vietnamcov nekontroluje hygiena, nevedia ich v obchodných centrách nájsť. Lebo je určite lepšie schovaný salón s 20 vietnamcami kdesi v Auparku ako baba v kutici na sidlisku. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Toto je take storaz opakovane klamstvo, ktoré sa nechce a nechce stať pravdou.

ghostsgirl
14. dec 2024

@vroni jasne, ze ich kontroluju , ale to je ako hrach na stenu. Oni radsej pokuty budu platit. Proste im hygiena nic nehovori. Neviem ako v zahranici, ale na SR to je jedna katastrofa a ked chodis k vietnamcom na SR musis to vidiet. Jedine, ze by si to vidiet nechcela. 🤷‍♂️

misanthropicdann
14. dec 2024

@hipuska sak pôjde na ďalšie sedenie za 10-15e na odstránenie nechtov bežná prax mnohých žien

Strana
z2