icon

Ako prejsť z čiernych na blond vlasy?

kaeolina
16. mar 2025

Potrebujem poradiť us sa mi vidí dlho mať čierne vlasy chcela by som ísť na blond viete mi poradiť ?

krasneleto
16. mar 2025

poradim... NEROB to... ak to chces bez toho, ze skoncis s kratkymi vlasmi, pripadne ziadnymi, proces trva 3 roky... naozaj... ak by si chcela ist cestou 5x odfarbit a potom byt krasna blond... uz teraz ti hovorim, ze taka cesta neexistuje, odpali ti to vlasy

guudy
16. mar 2025

@kaeolina samozrejme, ze vieme poradit. Chod ku kadernicke s plnou penazenkou a o niekolko vela navstev neskor je z teba blondina… ak chces skoncit so zelenymi vlasmi, ze to pokojne skusat odfarbit doma.

kaeolina
autor
16. mar 2025

@guudy viem je to ťažké a možno mám problém stim že neviem rozoznať aký som typ či teplý alebo jesenný alebo zimny má stim niektorá skúsenosti

enmery
16. mar 2025

@kaeolina Aké sú tvoje pôvodné vlasy?Myslím farbu. To Ti môže objasniť aký si typ. A na odparovanie len do odborných rúk a je to dlhý proces.

kaeolina
autor
16. mar 2025

@enmery ja mám vlasy prirodzene hnedé také gaštanové .

sovicka94
16. mar 2025

@krasneleto velka pravda

kaeolina
autor
16. mar 2025

@enmery podľa teba pristanú mi čierne pošlem foto môžem ?

soncafarma
16. mar 2025

Moja pôvodná farba je svetla blond, roky som sa farbila na tmavo, az cierno... Ked som si zmyslela, ze chcem naspäť blond, cele to trvalo viac ako 3 roky... Nečakaj zazraky za 2-3 sedenia

sovicka94
16. mar 2025

@kaeolina skus ist do parochnoveho studia a vyskusaj si naprv tu blond tak ci by sa ti hodili

kaeolina
autor
16. mar 2025

@sovicka94 manželovi sa páčia namne čierne vlasy . Len že ako poznáte my ženy stále nie čo vymislame . Asi si nechám čierne nebudem skúšať nič zle nechcem byť bez vlasov a míňať peniaze na moje vlasy . Keď ich mám pekne dlhé a starám sa one bolo by mi toho veľmi ľúto prísť one

dobryden
16. mar 2025

@kaeolina
@kaeolina to budes mat chemlony,Nechaj si vlasy vyrast a zostrihať ,potom mozno len si zosvetli.

januska12323
16. mar 2025

@kaeolina podľa mňa ľuďom najviac pristanú ich prirodzené odtiene fakt málokomu iná farba.. Nechaj si vyrásť svoje a možno potom prejdi na bledšiu.

sovicka94
16. mar 2025

@kaeolina urcite

kaeolina
autor
16. mar 2025

@dobryden asi máš pravdu ďakujem pekne