Ako prekryť začínajúce šediny bez farbenia?
Ahojte.
Mám 30, začínajú sa objavovať prvé šediny a nemám žiadnu ženu v okolí s ktorou by som mohla prebrať takéto “starosti”. /pracujem v čisto mužskom svete/
Podelte sa somnou o svoje skúsenosti a triky. Dajú sa nejako prekryť bez nutnosti farbenia? Rada by som sa tomu zatiaľ vyhla, páči sa mi moja prirodzená farba.
Aj je farbenie jediná možnosť, ako si vybrať kvalitného kaderníka? Ako často je potrebné si farbiť vlasy opätovne? Aká je normálna cena za farbenie? Našla som rozpätie 15-150€ 🤷🏻♀️
ak ti kadernicka trafi spravnu farbu (taku aku mas prirodzene) tak nebudes musiet farbit casto kym tych sedin je len par. pretoze nebudu vidiet tak tie odrasty. tie pudre su sice fajn ale farbia aj ine veci. takze ako stabilne riesenie to nie je idealne. navyse to je skor na sediny odrastajuce od hlavy. ked mas dlhy vlas po celej dlzke tak to nebude uplne dobre.
mas tmave vlasy? mozno by bol este vhodny melir ten dost skryje tieto veci.
@pralinka25 áno, mam ich dosť tmavé. Takže tie šedivé vlasy veľmi svietia. Melír sa mi nikdy nepáčil 😔
mozno ani nie ze vyslovene svetly melir. skor mozno ton v tone. ale ano chapem, nie kazdemu to svedci a nie kazdemu sa to paci, to bol len tip.
tak pri tmavych vlasoch je to viditelnejsie to je fakt. potom naozaj len trafit tvoju farbu a farbit raz za cas. ked som mala len par sedivych vlasov stacilo mi raz za 3-4 mesiace. cim ich je viac tym castejsie lebo su viac vidiet. ale ja mam svetle vlasy tak je to trochu jednoduhsie.

Ja mam na jednej casti hlavy sediny od 18tky , zacali mi v obdobie kedy som mala velky stres a strach z jedneho cloveka a trvalo to 2roky. Zvysok hlavy dodnes nic, tiez mam 30. Nefarbim si vsetky vlasy, kupim si obycko farbu z drogerky a nafarbim si len vrch hlavy, neminiem ani polku jednej farby . Tak raz za mesiac a pol . A existuju aj take akoby ,,pudre" od znaciek co maju farby na vlasy a aj tie si vies dat ako rychlu pomoc ked niekam ides . Vraj su fajn, kamoska pouziva sem tam