Ako prijať vlastnú krásu a nedostatky?
Pýtam sa hlavne tých "obyčajných" žien ktoré sú iné než tie dnešné moderné ženy s rovnakým účesom rovnakou tvárou.. Ako ste sa naučili vidieť samé seba ako pekné? Ako ste prijali svoje nedostatky napr malé prsia keď všade okolo je toľko prsnatych žien ktoré proste vyzerajú lepšie viac ženský viac sexy? Ako ste sa naučili prijať napríklad ze nemáte úplne chudé nohy ale nalievaju sa vodou hlavne u kotnikov (riešim s lekárom ale bez výsledku) a nevyzerá to esteticky veľmi dobre? Ako ste prijali nedokonalosti v tvári alebo iné chybičky krásy? Ako vyzdvihujete svoje prednosti? Veríte si? Veríte ze ste pre svojho muža najkrajšou ženou? Nevadí vám keď pozerá po iných?
@anonym_autor som si vedoma peknych crt co mam- stihla postava, pekne prirodzene pery a mihalnice, minimum vrasok aj ked mi taha na 50- aj s pomocou botoxu. Prijimam to co vyriesit neviem- alebo nechcem- kedze krasu si mozno uz aj kupit- vid pred zakrokom priemerne vyzerajuce celebrity.
To ci som pre muza najkrajsia neriesim. On predo mnou na ine zeny nepozera, mimo mna zrejme ano, kedze aj ja sa rada pozriem na pekneho muza ci zenu.
@anonym_autor ja som obycajna zena a myslim si, ze som pekna… vzdy som si to myslela. Urcite pre xy ludi nie som pekna ani nahodou a na fotkach vyzeram vacsinou hrozne… ale ja sa sama sebe pacim a aj ked postava nikdy nebola modelkovska, tak cvicim, beham, nemam nejake vyslovene ovisajuce sunky. No a moj muz ma lubi, lichoti mi, tuzi po mne a z toho prameni minimalne polovica mojho sebavedomia.
Ja som praveze hrda na to, ze nie som tuctova vytunena barbina z 3D tlaciarne. Mam svoje vlasy, obocie, mihalnice, zuby, nechty, prsia, pery. Ake su, take su, ale su moje a vytvaraju jedinecny original.
vždy bude niekto "viac niečo" a presne to treba pochopiť a nesnažiť sa porovnávať s inými, čo ti to dá? Nič. Proste sa hrdo postav pred zrkadlo a povedz si, že si krásna. Bodka.
Ja to mam tak, ze obcas sa zlaknem, ako vyzeram v zrkadle na displeji, ci fotke 😅... ale vacsinu casu som spokojna so sebou. Vobec nie som tuctova kraska, mam vela nedostatkov, ale som prirodzena (ziaden botox a umeliny nemam) a vascinou sa ludom pacim (samozrejme, ze nie vsetkym)... a najma moje kamaratky su mladsie odo mna o 15, 14 a 9 rokov - ked spolu niekam ideme - ja si v sprche umyjem tym istym mydlom telo aj tvar - niekedy aj zabudnem natriet tvar kremom - a oni maju kazda 30 krokovu rutinu 😅.. ja to neriesim, ja sa nehanbim za svoj vek a vobec nechcem bojovat so starnutim, pride mi to zbytocne...co za zbytocne nepovazujem su pekne biele zuby a pekna vysportovana postava - tam mam vsak teraz tiez nedostatky, za posledne 2 roky som pribrala par kileciek a nechce to dole, ale zase stale som to nevzdala a bojujem a sportujem a stravu stale riesim 😅
Sbažim sa vyzdvihnúť na sebe to pekné, teda oči mám celkom fajn, keď ich nalíčim, tak sa sama sebe páčim...ale vlasy? Nikdy s nimi nebudem spokojná...ústa mám tenké, no nič moc 😁 na postave musím neustále makať, no ale nevzdám sa nikdy, to je dôležité.
Ja po úraze v dectvo mám krivú celú tvar ,uplne v pohode s tým idem cely zivot ,čo s tým
@anonym_autor Povedz si, že kto je od teba krajší, nech ho porazí.A keďže nikoho neporazilo, tak si najkrajšia.♥️Ak žena nemá úsmev na.perách a iskru v očiach, tak jej nič nepomôže.
@anonym_autor opísala si mňa? .. vieš čo, ja som nejako prijala, že som aká som, a čím som staršia, tým som spokojnejšia sama so sebou ..hlavne preto, lebo som originál, žiaden vylepšený človek operáciami, injekciami, farbami atď 👍 ja som prosto rada obyčajná a tým som iná ...
porovnavam sa len zo svojou vekovou kategoriou, plus minus, teda skor plus. a kedze sa blizim k 50-tke, tam az taka hitparada nie je, tak som na tom celkom dobre 😀. samozrejme, ze sa neporovavam s topmodelkami, to zas by sa minulo ucinku😀
Ja si žijem úplne inak. Je mi jedno, kto si co o mne myslí, kto o mne co hovorí. Ja som ja. Som originál a nikto ma nenapodobni. Som strašne svojska, ľudí si nedržím pri tele, málokto sa ku mne dostane bližšie (kamarátstva a tak), a napriek tomu, ze viem, ze sú okolo mňa komentáre hlavne na prsia ( naozaj nič ničovaté) je mi to jedno. Lebo ja nebudem ako nafukovacia bába. Som krásna aj so sedinami, aj bez hrudníka, aj so svojou výškou. A nijak inak to nebude áno keď budem stará
@anonym_autor opísala si mňa? .. vieš čo, ja som nejako prijala, že som aká som, a čím som staršia, tým som spokojnejšia sama so sebou ..hlavne preto, lebo som originál, žiaden vylepšený človek operáciami, injekciami, farbami atď 👍 ja som prosto rada obyčajná a tým som iná ...
@jesenzima Inak tento paradox mam aj ja - cim som starsia, tym som spokojnesia.. akoby zo mna opadla ta "povinnost" byt mlada a krasna..
@anonym_autor zmierila som sa s tým,že nie som pekná,čo iné?
a v mojom veku ma to už vôbec netrápi
Ja si žijem úplne inak. Je mi jedno, kto si co o mne myslí, kto o mne co hovorí. Ja som ja. Som originál a nikto ma nenapodobni. Som strašne svojska, ľudí si nedržím pri tele, málokto sa ku mne dostane bližšie (kamarátstva a tak), a napriek tomu, ze viem, ze sú okolo mňa komentáre hlavne na prsia ( naozaj nič ničovaté) je mi to jedno. Lebo ja nebudem ako nafukovacia bába. Som krásna aj so sedinami, aj bez hrudníka, aj so svojou výškou. A nijak inak to nebude áno keď budem stará
@vevebono inak to s tými prsiami, mňa celý život udivuje, že moje prsia trápia tak veľa ľudí, že má stále niekto potrebu sa vyjadrovať k ich ne/veľkosti ... Ako keby sa nemohli starať o seba 🤷
@anonym_autor Mne v tomto paradoxne pomohlo, ze od detstva trpim atopickym ekzemom. V puberte sa to strasne zhorsilo, mala som ho vsade, aj na viditelnych miestach. Hrozne som tym trpela. Ale na druhej strane, nikdy som tym padom neriesila, aky mam nos, nohy, zadok atd., to mi pripadalo uplne nepodstatne. Ked po puberte najhorsi ekzem odznel, bola som proste so vsetkym spokojna, hlavne ze som uz nemala dorananu, bolavu a krvavu kozu.
@vevebono inak to s tými prsiami, mňa celý život udivuje, že moje prsia trápia tak veľa ľudí, že má stále niekto potrebu sa vyjadrovať k ich ne/veľkosti ... Ako keby sa nemohli starať o seba 🤷
@jesenzima ja mám male prsia a som s nimi max spokojná. Čo mi Boh ubral na prsiach, to mi pridal na rozume, narozdiel od tých, či hodnotia cudzie prsia.
Necítim sa pekná, vždy som bola krpatá, žiadna modelka veru.
Vlasy si farbím, mám urobené viečka, cvičím, držím stravu, obliekam sa žensky, malujem sa oveľa menej a ja neviem čo sa deje chlapi sa usmievajú, otáčajú, prihovárajú, až mi je to divné..
Nejak si nefandím, keď tu čítam o uslintaných chlapoch, ale pravdupovediac byť krajšia by bolo už problém😁
Ja som celý život pre niektorých chlapov úplne krásna a pre niektorých škaredá 😁nikdy som to nepochopila ale sebe sa páčim, hlavne moja tvar, teraz som pribrala lebo som tehotná ale viem že to potom opravím, nemám nič umelé, ani nehty
@anonym_autor napíšem ja sama za seba svoju skúsenosť.. od mala som bojovala so svojím nosom a dala som si ho nakoniec urobiť ale s podmienkou, že budem vyzerať čo najprirodzenejšie ako ja a neurobia zo mňa iného človeka a to sa podarilo.. Bolo to najlepšie čo som mohla robiť.. Myslím si, že by som sa s ním nikdy nestotožnila a keď áno tak nasilu.. Nos vyzerá prirodzene nieje úplne dokonalo rovný aj keď je upravený chirurgom ale vyzerá ako môj a odvtedy sa mi zmenil život.. Do toho som schudla, pretože som mala zbytočných cca 6 kilo a všetko mi šlo do nôh a nebola som s tým spokojná.. Snažím sa veľa hýbať a cvičiť aby som mala čo najlepšiu postavu aj keď nieje dobrá ani zďaleka.. Som vlastne obyčajná baba ale v mojich očiach som najlepšia verzia samej seba a mám sa rada taká aká som.. ale samozrejme sa snažím byť čo najkrajšia vrámci možností a makať na sebe aby som sa páčila mne.. Ešte dosť robí aj účes a oblečenie - nosiť to v čom vyzeráš najlepšie - zvýrazniť to pekné zakryť "nedostatky".... Veľa šťastia 🙂)
ja som pekná aj keď nemám plastiku ani nie som ultraštíhla aj zadok mám aj macaté stehná a ruky… takže svoje nedostatky neriešim… ako sa hovorí - krása je v oku toho čo sa pozerá…

.