icon

Ako prirodzene zosvetliť tmavú blond po farbení?

12. sep 2025

Bola som u kaderníčky si farbiť vlasy. Svoju mám prirodzenú tmavú blond, do polovice som mala odrastenu peroxidoxidovu blond takú bielu.... Farbila mi len tie svetle časti, aby sa to akoby prepojilo avšak ostali tmavšie trochu ako tá prirodzená blond. Nemôžem si pomôcť, prídem si hnedovlasa 🥹🥹 strašne som nešťastná, dva roky som bola peroxid blondata.... Myslíte že to je len vec zvyku? Alebo dá sa to nejak zosvetlit prirodzene? Vymyje sa ešte farba?

domkakvet
12. sep 2025

@anonym_autor ano mala by sa ta farba trochu vymyt a neskor si das zasa svetlejsiu.

autor
12. sep 2025

A je niečo z drogérie čo funguje? Chcem len tie polky farbiť, nie už moje prirodzene vlasy

evcagabi
12. sep 2025

Vymyje sa ti.
Mam s tym skusenost z jesene. Ale mne to odrastalo krasne, tiez som nechcela farbit, a rozmyslala, ze to necham odrast a bum.. zase som si dala melir 🤭a som spat blond 😅😅😅

autor
12. sep 2025
@evcagabi

Vymyje sa ti.
Mam s tym skusenost z jesene. Ale mne to odrastalo krasne, tiez som nechcela farbit, a rozmyslala, ze to necham odrast a bum.. zase som si dala melir 🤭a som spat blond 😅😅😅

@evcagabi ale ja mám svoju prirodzenú blond, len tie odrastené melirovane časti som si dala nafarbit. Cítim sa ale strašne tmavo, aj keď svoje prirodzene už by som si nafarbit nedala znova. Preto či neexistuje nejaké riešenie

anonym_8fd25b
13. sep 2025

Podla mna ti to vybledne zachvilu, na tej peroxidovej blond to nevydrzi tolko ako na nefarbenych vlasoch.

evcagabi
13. sep 2025
@anonym_autor

@evcagabi ale ja mám svoju prirodzenú blond, len tie odrastené melirovane časti som si dala nafarbit. Cítim sa ale strašne tmavo, aj keď svoje prirodzene už by som si nafarbit nedala znova. Preto či neexistuje nejaké riešenie

@anonym_autor ja mam svoje tiez tamvu blond, na polovici som mala melir co som mala este pred tehotenstvom, po porode som sa nechala zafarbit nech tie vlasy posobia jednoliato. Vymylo sa to vsetko ani nie do mesiaca len prechody do tej peroxidovej blond vyzerali ako balayage tak som tak chodila dalsieho pol roka. Proste na tych odfarbenych vlasoch ti ta tmavsia nevydrzi

autor
13. sep 2025
@evcagabi

@anonym_autor ja mam svoje tiez tamvu blond, na polovici som mala melir co som mala este pred tehotenstvom, po porode som sa nechala zafarbit nech tie vlasy posobia jednoliato. Vymylo sa to vsetko ani nie do mesiaca len prechody do tej peroxidovej blond vyzerali ako balayage tak som tak chodila dalsieho pol roka. Proste na tych odfarbenych vlasoch ti ta tmavsia nevydrzi

@evcagabi ďakujem, presne som rovnaký prípad. Tiež som chcela jednoliate vlasy, no chýbajú mi teraz tie meliry. Tak snáď sa to zosvetli 🥹😇