Ako redukovať potenie v letnom počasí?
Ahojte, som zúfalá. Ja by som si strašne rada aj cez leto obliekala nejaké farebné oblečenie ale jediné čo môžem je tak čierne tričko aj na tom je celkom dosť vidieť ako sa potim. Nemáte nejaké rady ako to zastaviť alebo aspoň redukovať aby som sa potila menej alebo aby to nebolo vidno na oblečení. Ja viem že potenie je prirodzené s nemám sa za čo hanbiť ale mne osobne je to hrozne nepríjemné ísť niekde s obrovskými kruhami pod pazuchami a na chrbte.
Vyšetrenie štítnej žľazy ako prvé, za ďalšie existujú účinné antiperspiranty, lepiace vložky do podpazušia - achsel pads kúpiš v dm
Driclor
tiez driclor odporucam
A za posledne, potime sa vsetci. Neni to najkrajsie, ale je to zivot, neries 🙂
Ahoj, vzorovane tricka, saty, tam to nie je vidiet, cele leto sa vetram v satach, napriklad z bonprixu a ziadny kruh nevidno
Vichy s cervenym vrchnakom
ako si nechávam kratšie chlpy pod pazuchou( neholim sa až na hladko) tak sa nepotim
Z dlhodobého horizontu je super sauna + studena kaďa. Ale treba to opakovať aspoň 2-3x do mesiaca 🙂.
Za mna super deo kristal od purity vision a bez hlinika
A prečo môžeš mať len čierne tričko, máš smútok? Ináč mne pomáha driclor.
Poradím ti aspoň v tom, že nos vzorované tričká/šaty. Napr na nejakých kvetovanych šatách nebude vidno, že sa potíš
Driclor jeden večer dáš a týždeň nemáš žiadnu kvapku potu pod pazuchami je to úžasný výrobok, ináč by som tiež mala nonstop mega mapy
Ahoj, vzorovane tricka, saty, tam to nie je vidiet, cele leto sa vetram v satach, napriklad z bonprixu a ziadny kruh nevidno
@janetinka27 no kruh nevidno, ale pot cítiť vždy aj keď si dáš kilo dezodorantu a voňaviek je to taky čudný puch
@janetinka27 no kruh nevidno, ale pot cítiť vždy aj keď si dáš kilo dezodorantu a voňaviek je to taky čudný puch
@zuzubb007 nedavam si kilo dezodorantu a nemam ziadnu vonavku, dokonca pouzivam len detsky praci gel bez vone a ziadnu avivaz.
Ale sprchujem sa vzdy aspon rano a vecer a kazde rano si umyvam vlasy, oblecenie nikdy nenosim dvakrat. Pot smrdiet nemusi, ked je clovek cisty a v cistom, pot uschne. Akurat ho menej vidiet na vzorovanych veciach.
Ja kruhy nemavam a ani sa zvlast nepotim, ale ked som vela cestovala vlakmi, tam bolo horuco, sedacky kozenka, tam sme sa dusili a potili, takze uz viem, co mi pomaha v tychto situacich
veď nos šaty,tričká iba na ramienka v lete a máš.Ved sú všelijaké špagetové,širšie.Potom nebudeš mať ani mapy na šatách pod pazuchami..či to kde sa až spotíš?
veď nos šaty,tričká iba na ramienka v lete a máš.Ved sú všelijaké špagetové,širšie.Potom nebudeš mať ani mapy na šatách pod pazuchami..či to kde sa až spotíš?
@liusa82 mňa hlavne trápi chrbát
velmi pomaha aj kvalitne oblecenie
Perspi guard, určite odporúčam, kupujem v lekárni
Vsetko super rady, len neviem nakolko mate naozaj problem s potenim alebo sa potite “standardne” a teda autorke moc nemozete. Lebo je rozdiel mat mapu pod pazuchou a mat mokry chrbat po kazdom sadnuti do auta, spoteny zadok na stolicke v praci a mokre ruky bez zjavnej příčiny alebo nohy ze sa vám smýKáji v kazdej otvorenej topanke. Mame v rodine viacero ludi, myslim ze to mas geneticky skratka takto ak su vysledky napr stitnej ok.
Driclor mi pomoh ale len na podpazusie a ten pot z tela odist musi a teda sa mi zacal potit viac chrbat. Mne uprimne nepomohlo nic , rokmi som sa zmierila ze si musim davat pozor co si obleciem a mam pocit ze pri zdravsej strave je to znesitelnesjie. Z oblecenie volnejsie strihy a napr aj pasiky su fajn pripadne biele vrubkovane tricka.
Neviem posudit, co znamena sa viac potit, lebo ja ked cvicim, som ozaj mokra, vsade, mam mokre nohavicky, ponozky, sle teds idem hned do sprchy, takze extra neriesim. A pri beznej aktivite - prechadzka, praca a pod sa nezvyknem nejako viditelne potit. Ale je pravda, ze obliekam sa vzdy menej, v lete sukne, kratasy, tielka. Ked je horuce pocasie, neznesiem ani tricko, by som mala pocit, ze horim...rifle vytiahnem az koncom septembra. Nemoze byt problem, ze sa prilid obliekas? Cierne tricko by som si v horucom pocasi urcite nedala

Tak najycinnejsi je botox- no je drahy a treba opakovat. Z tych lacnych driclor- no zevrat je 😵💫💀 no ja pouzivam 1x do mesiaca v lete a staci- za mna super- len ten hlinik.