Ako riešiť nadmerné potenie?
Ahojte, už od puberty sa nadmerné potim. Ak stojím v autobuse napríklad mám hneď mokré čelo a chrbát. Pod pazuchami a v intímnych miestach sa tiež veľmi potim. Výsledky čo sa týka lekárov mam dobre, proste len patrím k ľuďom čo sa nadmerné potia. Ako to riešite prosím? Je nejaká kozmetika ktorá pomôže trošku? Mám 38 rokov.
Ja som to riešila hrudnou sympatektomiou vo vyšných hágoch. Síce to je operácia ktorá porieši len pazuchy a dlane ale mne je aj to obrovská pomoc
Ja som to riešila hrudnou sympatektomiou vo vyšných hágoch. Síce to je operácia ktorá porieši len pazuchy a dlane ale mne je aj to obrovská pomoc
@beatrixx1525 A čo stojí prosím ťa takýto zákrok? Je to moc drahé?
ja pouzivam driclor mne to pomaha minimalne na tie pazuchy, odporučam kupiť cez internet s osobným odberom v lekarni je to lacnejšie, inak mam tiež mokry krk, tvar vlasy, mavam také navaly je to dosť neprijemné hlavne teraz ked sa oteplilo a v lete.
ja pouzivam driclor mne to pomaha minimalne na tie pazuchy, odporučam kupiť cez internet s osobným odberom v lekarni je to lacnejšie, inak mam tiež mokry krk, tvar vlasy, mavam také navaly je to dosť neprijemné hlavne teraz ked sa oteplilo a v lete.
@mikella912 skúsim a mokrý krk tvár a vlasy ako riešiš? Ja si už ani makeup nedávam a vlasy musím každý deň umývať no ak máš na to nejaku radu veľmi by ma potešila
Botox. Pichá sa priamo do podpazušia. Vygoogli si to.
Keď som v práci tak tam mám už aj fen 😐uterák zatiaľ som na nič neprišla kúpila som aj iný prípravok podobný dricloru ktorý je určený na tvár ale neviem teda skôr to podpazušie tam to funguje
ja riešim potenie vlasov čelenkou, nosím si ju v taške a keď treba, dám si ju, alebo nosím šatku na krk, aby sa hlavne dotýkala vlasov na zátylku, vpredu krk musím mať voľný.
@beatrixx1525 A čo stojí prosím ťa takýto zákrok? Je to moc drahé?
@sjosa ja som neplatila absolútne nič. Mala som výmenný lístok od kožnej lekárky, len ja som tam mala aj viac zdravotných dôvodov na to prečo nemôžem botox a plus ani chémia/kozmetika nepomáhala, vyšetrenia hormónov aj štítnej žľazy boli v poriadku čiže toto už bolo ozaj také to posledné možné riešenie. Inak tú operáciu tam robí veľmi skúsený doktor, myslím že on je tam aj primár na oddelení, s ním som pred operáciou telefonicky konzultovala čo a ako a aj po operácii prišiel za mnou osobne vysvetliť mi niektoré veci a komplikácie čo nastali. A to má pán doktor ozaj čo robiť a nezastaví sa celý deň, čiže aj ten prístup je tam dosť nadštandard oproti slovenskému priemeru.

Driclor