Ako riešiť neželané ochlpenie na tvári?
Ahojte máte niektorá podobný problém ,ja už neviem čo mám robiť ,chodila som aj na epilaciu bola som tam 8 razy je to troška lepšie ,ale neje to že celkom zmizli stále ,rastu a musím holiť , máte niečo overené ak áno tak mi napíšte tu skúsim , na brade na hrudníku neje to že velmy ale rastu mne to vadí ,prečo ja sama neviem na hornej pere mi zabralo po 4 ošetrení tam uz nerastie ale na brade stale ,a musím stale holiť za každú radu budem vďačná 😥 som zufala uz stoho 😥
Začať používať IPL
@doriiis máte to overené ? A aky ? Myslím značka aká je najlepšia
@doriiis máte to overené ? A aky ? Myslím značka aká je najlepšia
@anonym_autor či to na značke nezáleží ?
Ak by som zarastala na brade a hrudníku, tak by som šla na endokrinologicke vyšetrenie či je všetko ok
Skôr by som riešila hormóny .Možno máš viac mužských hormónov.Niesi určite jediná majú to aj iné ženy
@anonym_autor na akú epiláciu? Laserovú?
@anonym_autor na akú epiláciu? Laserovú?
@koniarova áno na laserovu ,postúpila som 8 ošetrení,je to lepšie ako na začiatku ,ale ako hovorím stále rastu ,ja som si myslela že mi to zmizne , IPL mám aj ja ale nie Philips Lumea
@koniarova áno na laserovu ,postúpila som 8 ošetrení,je to lepšie ako na začiatku ,ale ako hovorím stále rastu ,ja som si myslela že mi to zmizne , IPL mám aj ja ale nie Philips Lumea
@anonym_autor ja ti odporúčam pokračovať v laserovom ošetrení. Nemyslím, že domáci IPL pristroj ti pomôže. Je to slabota oproti prístrojom u kozmetičky.
Mam to aj ja tak isto. Bola som na depilacii 12x a nic mala som doma aj ipl a ten tiez 0 bodov.

Začať používať IPL