Ako riešiť podráždenú a suchú pleť?
Dobry vecer, chcela by som vas poprosit o radu a zaroven sa vopred podakovat. Dost sa mi cez vikend podrazdila plet-mama hovori ze je to z makeu-pu ale ja som sa nutne odlicila mydlom na ruky pretoze som nemala nic ine po ruke a totalne mi zhorela tvar. Teraz sa zas strasne supem ale uz necervenam. Neviete poradit co s tym? Od koznej som davnejsie dostala IMACORT pretoze v zime mam vysusenu tvar ale nejak nepomaha. Tiez som mala nadchu a ten nos je katastrofa po smrkani. Doma mam tiez modru niveu ale tiez nic. Dakujem😄
@ejnfowcnhdj ja by som na tvár teraz dala Bepanthen Sensiderm krém, určite nie, že nič, treba to nejakým spôsobom zhydratovať, keďže sa súpeš.
A bežne používaš aké produkty?
@henii co sa tyka kremov tak tu niveu a pred nou som si zvykla davat garnier s vitaminom c nocne serum sem tam nejaku hydratacnu masku. Make-up mam od bourjoisa podkladovu bazu od maybelline
@ejnfowcnhdj tak si daj niveu, čo iné. Ja by som možno na pár dní vysadila ten Garnier s cčkom keď je teraz pleť podráždená
@henii no teraz ho nepouzivam. Striedam Imacort s Niveou a nic preto som sa pytala
Mozno vyskusaj hydratacny krem Mixa, na den a na noc. Alebo nejaku inu znacku, nieco na citlivu plet, potrebuje hydratovat a upokojit. Neodlicuj sa mydlom, velmi vysusuje plet. Ak mas citlivu plet, odlicuj ju velmi setrne a jemne🙂
@kristie571 ďakujeem pekne
@ejnfowcnhdj este pozri, ci to nemoze robit ten krem od koznej co spominas. Citam ze je to na liecbu plesnovych ochoreni.
Na zimu odporucam hutnejsie hydratacne kremy, pripadne sa popytaj nieco v lekarni, ja som jeden cas po jednom osetreni u dermatologicky, po ktorom som sa lupala, pouzivala LA ROCHE-POSAY Cicaplast baume B5+ balzam, veeelmi prijemny🙂
@kristie571 akurát som to išla napísať, tiež by som vysadila ten krém od dr
@kristie571 tuto znacku som zvazovala uz skor len ta cena ma trosku odradza vzhladom na to, ci to bude fungovat
@ejnfowcnhdj Za mna sa oplati, je hutny, vydrzi ti na dlhsie, netreba ho az tak vela capat na tvar. Skus sa v lekarni spytat na vzorky, aby si si vyskusala doma, zvycajne maju🙂
Na šúpajúcu sa tvár sudokrém v hrubšej vrstve aspoň 4x denne. Dostať v lekárni. Na nos stačí jelení loj

Nič nedávaj teraz ...len ak máš aloe