icon

Ako riešiť príliš husté umelé mihalnice?

veronika_286
18. dec 2025

Dobrý deň, chcela by som od Vás radu.
Včera som bola na umelé mihalnice, no chcela som niečo prirodzenejšie, sú dosť husté.
Neviete mi poradiť, či je lepšie počkať, kým prirodzene trochu vypadnú, alebo ísť hneď ku kozmetičke na nejaké zriedenie či čiastočné odstránenie? A ak by som musela čakať, kým trošku vypadnú, aby nemali taký neprirodzený efekt, koľko musím cca čakať ?
Ďakujem veľmi pekne 😊

anonym_5d17dd
18. dec 2025

Povedala si jej to rovno tam na mieste? Mohla urobit korekciu a mihalnicie zredukovat. Co na to povedala?

veronika_286
autor
18. dec 2025
@anonym_5d17dd

Povedala si jej to rovno tam na mieste? Mohla urobit korekciu a mihalnicie zredukovat. Co na to povedala?

@anonym_5d17dd nie nehovorila. Mala už ďalšie zákazníčky, ktoré čakali za mnou. Najprv keď som sa pozrela do zrkadla u nej si hovorím celkom fajn, ale keď som prišla domov, tak si hovorím, že tak to nie. Bolo mi až do plaču.

anonym_5d17dd
18. dec 2025
@veronika_286

@anonym_5d17dd nie nehovorila. Mala už ďalšie zákazníčky, ktoré čakali za mnou. Najprv keď som sa pozrela do zrkadla u nej si hovorím celkom fajn, ale keď som prišla domov, tak si hovorím, že tak to nie. Bolo mi až do plaču.

@veronika_286 tak jej zavolaj, nech ti dá 20 min v kalendári a zredukuje ti mihalnice. Nebude s tým problém. Urobí korekciu.

anonym_1dfdb4
18. dec 2025

Ahoj no zalezi aj podla toho ake si si dala, ja som nosila 5D teraz nosim 1D, ked si das mihy prvykrat je to nezvyk a vypadaju za tyzden niektore takze sa ti to zlepsi.. ale ja by som ti odporucila vydrzat nech si neznicis svoje ak ti to ma davat dole aby to neslo aj s tvojimi.

lucilaines
18. dec 2025

Pytala si sa aj okolia? Lebo toto sa syalo aj mne, zacala som chodit na mihalnice a povedala som , ze chcem kratke a prirodzene. Nech vyzeraju co najmenej ako umele. Ked som odtial odisla tak som mala chut sa zakopat pod zem a mala som pocit, ze vsetci na mna pozeraju. Ale realne mi vsetci hovorili , ze to je fajn. To sa rychlo preriedi a hlavne si zvyknes. Uz chodim pol roka, stale mi ich robi rovnake a teraz ked sa objektivne na seba pozriem, vobec nie su take hrozne ako sa mi zdali prvykrat.

maca1984
18. dec 2025

Možno sa to zdá len tebe. Ja keď som šla prvý raz povedala som že chcem prirodzené. Potom som sa na seba pozrela a mala som chuť si ich vytrhať. Baba čo mi ich robila povedala že to je len nezvyk, a ak si nezvyknem za pár dní mám prísť, preriedi to alebo odstráni a dá iné.
Mala som pocit že mám na očiach husté vejáre. Muž si ani nevšimol že mám niečo iné, okolie veľmi chválilo . A fakt som si zvykla.

viktoriaandrascik
18. dec 2025

ukáž foto, myslím si že je to len tvoj nezvyk

veronika_286
autor
18. dec 2025
@viktoriaandrascik

veronika_286
autor
18. dec 2025
@viktoriaandrascik

Ďakujem vám všetkým za rady

@anonym_5d17dd
@anonym_1dfdb4
@lucilaines
@maca1984
@viktoriaandrascik

Update: bola som pri nej dnes a trošku mi to zriedila. Je to oveľa lepšie, no aj tak nabudúce, keď pôjdem dám si prirodzenejšie.

maca1984
18. dec 2025
@veronika_286

@veronika_286 tak toto sa mi zdá ozaj veľa.

veronika_286
autor
18. dec 2025
@maca1984

@veronika_286 tak toto sa mi zdá ozaj veľa.

@maca1984 no veď toto

janulka1802
18. dec 2025
@veronika_286

@maca1984 no veď toto

@veronika_286 juuuj, nepekne vyzerajú... jednoznačne by som šla na korekciu.

maca1984
Autor odpoveď zmazal
maca1984
18. dec 2025
@veronika_286

@maca1984 no veď toto

@veronika_286 ak nájdem fotku kde sa budú dobre dať vidieť tie moje a zároveň to dokážem orezať do použiteľnosti, zajtra pridám.

viktoriaandrascik
19. dec 2025

Spravila ti to dosť husté, ale prvé dni z nich dosť vypadáva ono sa to rýchlo preriedi. Nebudúce si pýtak prirodzený look.

sense
19. dec 2025

Do viac ako 3d by som nešla , ak nechceš aby to vyzeralo príliš umelo. Prvé dni niečo vypadne a bude to redsie

veronika_286
autor
19. dec 2025
@sense

Do viac ako 3d by som nešla , ak nechceš aby to vyzeralo príliš umelo. Prvé dni niečo vypadne a bude to redsie

@sense už som bola včera na preriedení.. to čo mám ja sú vraj nejaké vispy 😅

veronika_286
autor
19. dec 2025
@viktoriaandrascik

Spravila ti to dosť husté, ale prvé dni z nich dosť vypadáva ono sa to rýchlo preriedi. Nebudúce si pýtak prirodzený look.

@viktoriaandrascik mne nevypadávajú zatiaľ, neviem prečo 🤣