Ako riešiť problematickú pleť bez make upu?
Ahojte. Čo by ste mi prosím odporučili na takúto pleť? Mejkap puder nepoužívam absolútne vôbec , maximálne si dám lesk na pery a špirálu na oči. Každý večer čistim cicaplastom , nanášam niacinamid serum z dm a nivea nočný krém nakoniec. I tak to vyzerá takto . Čo mi skutočne prosím zaberie? Už som bezradná bola som na viacerých kozmetikach no žiadny výsledok 🥺. Ďakujem

vyhýbať sa značne Nivea... Na toto mi pomohla značka The Ordinary alebo korejska kozmetika. Najlepšie značky sú asi Beauty of Joseon - majú najlepšie niacinamidove serum a mám pleť ako bábo, Centella Madagascar, a Some by mi. A asi by som pravidelne začala chodiť ku kozmetičke.
@nika11103 sérum z dm je zbytočne plytvanie peniazmi, majú bohužiaľ slabé zloženie, nivea rovnako radšej nie. Skôr smer lekárenská kozmetika, príp. Kórejská ale výsledok sa aspoň dostaví
@nika11103 odporúčam Beauty of Joseon, je to kórejská kozmetika. Mojej pleti veľmi pomohla.
Nemáš absolútne žiadny problém. Máš skrátka takú pleť. Rozšírené póry moc nezmeníš. Ja používam Biodermu na póry. Vygoogli.
Pravidelny Carbon peel, mezoterapia (pre obnovu kolagenu) a kvalitnejsia kozmetika.
Ahojte dievčatá všetkým vám krásne ďakujem za čas a rady , určite vyskúšam , ste zlate ❤️
Ja tam nevidím žiadny nedostatok.
@nika11103 umývaj si tvár studenou až ľadovou vodou. A nejaký krém na póry (napr. Bioderma) (lekárenské značky, nie drogériové). Ale budeš to mať vždy, takže ak ti to vadí odporúčam dermatológa na nejaký zákrok. Možno mezoterapia, plazmoterapia(dracula), nejaký laser alebo niečo iné...Je to boj. Niekedy vyskúšaš kopu kozmetiky a nič nepomôže. Ja by som po rokoch skúseností už nevyhadzovala peniaze na kozmetiku a išla by som rovno za dermatológom. Máš síce iba otvorené póry, ale ak sa toho chceš zbaviť, tak doktor je riešenie.
Odporúčam Havlikova Apoteka... používam dlhodobo nedám na ňu dopustiť
Tiež vyhýbať sa nivei, premasťuje. Umývať tvar, studenou - ľadovou vodou. Čistiť hubkou krúživými pohybmi, nepoužívať drogeriovú kozmetiku. Riešiť s dermatológom alebo s dobrou kozmetičkou
Ahoj,používať gélové čistiace mlieko ,eucerin pure rada je výborná a používať jemne aha kyseliny a na to hydratačný krém osobne mne sadlo sérum krémová konzistencia ..pomôže aj domáca naparka a samozrejme upraviť statravu 🥰držím ti palčeky ,aby si bola spokojná 🍀💝
@nika11103 toto sa deje z moc mastných krémov, skúste Biodermu a nepoužívajte zbytočne veľa toho na tvar naraz