icon

Ako rozčesať zauzlené vlasy u 5-ročnej?

evelina83
25. feb 2024

Baby čo robím zle,keď dcéra má stále zauzlené vlasy.?Používa kondicionér,balzam,sprej na rozčesanie vlasov a česanie robíme len ,keď ma mokré vlasy.Suché nečešieme.

doriiis
25. feb 2024

Nič nerobis zle.Mame to tak isto.Rano vyceseme,večer to má zamotané.Vecer vyceseme,ráno to má zamotané.To je údel kuceravych vlasov 🤷

evelina83
autor
25. feb 2024

@doriiis 👍😔

zuz987123
25. feb 2024

@evelina83 môžete vyskúšať hodvábnu obliečku na vankúš

laurikalalinka
25. feb 2024

@evelina83 skús po umytí olejček na vlasy a na noc urobiť vrkoč.mm

amelie2017
25. feb 2024

Nam tiez nic nepomaha, ja mam extra uzliace sa vlasy, ale co ma moja dcera 😱 najhorsie je to po bazene alebo mori. To uz len do vane a cesat priamo s kondicionerom. Alebo skor trhat 😭

kathhii
4. mar 2024

@evelina83 čo používate na vlasy, nemôžu tam byť silikóny?
Ešte by som skúsila hydratacnu masku na vlasy a hodvábnu obliecku...
Mne a dcére keď sa uzlia vlasy tak si dáme hydratačnú masku na hodinu a je to oveľa lepšie. My používame túto:

evelina83
autor
4. mar 2024

@kathhii Ďakujem skúšam terax umývať len s kondicionérom

sodomajka
5. mar 2024

Nasa rutina kuceravych detskych vlaskov[mala ma 2r,a kucerave po ramena vlasy]:kazdy vecer namocim vlasy,nanesiem bezoplachovy kondicioner,po kupeli este davam krem na detske kucerave vlasy,rozcesiem,nedavam ju spat s mokrymi vlasmi,rano znova nanasam krem na kucery,vlasy nim len upravim,jasne,ze sa jej trosku pomotaju cez den,ale inak vyzera cely den fajn,kucery nie su zamotane

evelina83
autor
5. mar 2024

@sodomajka aha Ďakujem a akú značku krému a kondicionéru používate?

sodomajka
5. mar 2024

@evelina83 je to znacka cantu a kupujem na kucerave.sk,tam maju vyber pre deti aj plno clankov a rad ako sa starat o detske kucery

belaaaaaaaaa
5. mar 2024

@evelina83 Dove má jednu masku, fakt neviem ako sa volá a je úžasná. Mám kučeravé vlasy, takže viem o čom je reč.